Ένας πελάτης μεξικάνικου εστατορίου στοΧιούστον πυροβόλησε και σκότωσε έναν ληστή εντός του καταστήματος αργά το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας που φορούσε μάσκα μπήκε στο εστιατόριο και σημάδεψε με πιστόλι τους πελάτες, απαιτώντας τα χρήματά τους.
Καθώς άρπαζε τα χρήματα από τραπέζι σε τραπέζι, ένας από τους πελάτες έβγαλε το δικό του όπλο και πυροβόλησετον ληστή πολλές φορές, σκοτώνοντάς τον, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.
Στη συνέχεια, ο πελάτης πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποσπάσει ο ληστής και τα επέστρεψε στους άλλους πελάτες πριν διαφύγει από τον χώρο.
Όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν ότι ο ληστής ήταν νεκρός. Η αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο για έναν άνδρα γύρω στα 20, αλλά η ταυτότητά του εκκρεμεί προς εξακρίβωση. Την ίδια στιγμή, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του πελάτη, ο οποίος αναζητείται.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.