Γαλλία: Ακτιβιστές έβαψαν με πορτοκαλί μπογιά την πόρτα του γαλλικού πρωθυπουργικού μεγάρου - Δείτε βίντεο
Τα δύο άτομα συνελήφθησαν αμέσως από τους παρόντες αστυνομικούς
Δύο οικολόγοι ακτιβιστές έβαψαν σήμερα το πρωί με πορτοκαλί μπογιά τμήμα της κεντρικής πόρτας του γαλλικού πρωθυπουργικού μεγάρου, γνωστού ως Ματινιόν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως ανέφεραν, για την αδράνεια έναντι της κλιματικής αλλαγής.
Τα δύο άτομα συνελήφθησαν αμέσως από τους παρόντες αστυνομικούς και σύμφωνα με δημοσιεύματα γαλλικών μέσων ενημέρωσης ανήκουν στην ομάδα Dernière Rénovation η οποία δρα με βάση τα πρότυπα της αντίστοιχης βρετανικής ομάδας Just Stop Oil που έχει βάλει στόχο τον τελευταίο καιρό γνωστά έργα τέχνης.
In #France, eco-activists sprayed orange paint on the facade of the Palais Matignon, and in #Germany they dressed up as workers and tried to damage the road surface with a jackhammer. pic.twitter.com/tYPrh2rwNr
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.