Τους καλοδέχτηκαν για να πουν τα κάλαντα και εκείνοι φευγοντας τους έκλεψαν τρία ποδήλατα! Ο λόγος για τρεις ανήλικους Ρομά, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου χτύπησαν τα κουδούνια σε μια πολυκατοικία στη Λαμία, στη νότια πλευρά της πόλης, για να πουν τα κάλαντα όπως συνηθίζεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αφού λοιπόν τραγούδησαν τα κάλαντα και πήραν το φιλοδώρημά τους, φεύγοντας άρπαξαν και τρία ποδήλατα τα οποία ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας δίπλα από τις σκάλες.
Οι ιδιοκτήτες όταν κατάλαβαν τι έγινε ενημέρωσαν την αστυνομία, ωστόσο οι κλέφτες είχαν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις περιγραφές οι δύο είναι αδύνατοι με ύψος 1,70 και 1,80 περίπου και ο τρίτος εύσωμος και φορούσε γκρίζα μπλούζα.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.