Στη φυλακή οδηγήθηκαν μια 32χρονη και ένας 37χρονος στην Τουρκία επειδή βασάνιζαν τα τέσσερα παιδιά τους ηλικίας 2 έως 10 ετών στην Προύσα.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν τις σχετικές φωτογραφίες οι δύο γονείς κατηγορούνται ότι, μεταξύ άλλων, έκλειναν τα στόματα των παιδιών τους με ταινία ώστε να μην ακούγονται οι φωνές τους όταν τα χτυπούσαν ή τα έκαιγαν με αναπτήρα.
Δείτε φωτογραφίες από το βίντεο στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί τα βασανιστήρια σε βάρος των παιδιών
Η μητέρα των παιδιών, η 32χρονη Χανά Ραμαντάν, εκτός από το κάψιμο, κατηγορείται ότι χτυπούσε με χαστούκια και ξύλο τα παιδιά.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γείτονες και συγγενείς άκουσαν τις κραυγές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας. Ένας συγγενής της οικογένειας ήταν αυτός, μάλιστα, που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τα βασανιστήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα των παιδιών ηλικίας 2, 5, 6 και 10 ετών υποστήριξε ότι «χτυπούσα τα παιδιά επειδή μου το ζητούσε ο πατέρας τους» με τον σύζυγό της να αρνείται κάθε γνώση για όσα περνούσαν τα παιδιά.
Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση των γονέων τους, τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε κοινωνικές δομές.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.