Κατάρ-gate: H βελγική δικαιοσύνη ζήτησε το «πάγωμα» 2 λογαριασμών του Παντσέρι, γράφει η La Repubblica
Στους συγκεκριμένους λογαριασμούς είναι πιθανό να κατατέθηκαν χρήματα που καταβλήθηκαν για δωροδοκίες, γράφει η εφημερίδα
Η βελγική δικαιοσύνη ζήτησε από τους Iταλούς δικαστικούς να «παγώσουν» δυο τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντόνιο Παντσέρι και της κόρης του, της Σίλβια Παντσέρι, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica.
Στους συγκεκριμένους λογαριασμούς είναι πιθανό να κατατέθηκαν χρήματα που καταβλήθηκαν για δωροδοκίες, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιά ιταλική εισαγγελία πρόκειται να αναλάβει την όλη πρωτοβουλία, αλλά πιθανόν να είναι δικαστικοί της Λομβαρδίας, που έχει πρωτεύουσα το Μιλάνο. Υπενθυμίζεται ότι στην Ιταλία διεξάγονται ήδη έρευνες σε επτά «ύποπτους» λογαριασμούς του Παντσέρι, της κόρης του, του Φραντσέσκο Τζόρτζι και του συνδικαλιστή Λούκα Βιζεντίνι.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.