ΗΠΑ: Εντόπισαν σκύλο μέσα σε σακίδιο κατά τον έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο του Ουινσκόνσιν

ΗΠΑ: Εντόπισαν σκύλο μέσα σε σακίδιο κατά τον έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο του Ουινσκόνσιν

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι στον έλεγχο αποσκευών σε περιφερειακό αεροδρόμιο

valitsa
Σκύλος ξεχάστηκε σε σακίδιο με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τους υπαλλήλους του ελέγχου αποσκευών σε περιφερειακό αεροδρόμιο του Ουινσκόνσιν των ΗΠΑ.

Δύο εβδομάδες από τον εντοπισμό γάτας η οποία βρέθηκε- κατά τον έλεγχο αποσκευών στο αεροδρόμιο στη Νέα Υόρκη- κρυμμένη σε βαλίτσα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται και σκύλος εντοπίστηκε σε χειραποσκευή, περνώντας από το μηχάνημα ελέγχου με ακτίνες, του περιφερειακού αεροδρομίου στο Μάντισον, όπως ενημέρωσε η αμερικανική Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA).

Ο μικρός σκύλος ήταν μέσα σε ένα χειραποσκευή. Η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός μαύρου σακιδίου πλάτης σε έναν κάδο μαζί με ένα πλάνο από τον σκύλο μέσα στην τσάντα.



«Όταν ταξιδεύετε με οποιοδήποτε ζώο, ενημερώστε την αεροπορική σας εταιρεία και μάθετε τους κανόνες της», έγραψε η TSA. «Στο σημείο ελέγχου, αφαιρέστε το κατοικίδιο ζώο σας από την τσάντα και στείλτε όλα τα αντικείμενα για έλεγχο στο μηχάνημα».

Η TSA συμπεριέλαβε επίσης, ένα βίντεο για τον σωστό τρόπο ταξιδιού με ένα κατοικίδιο ζώο, δείχνοντας έναν επιβάτη να αφαιρεί μια γάτα από μια τσάντα και να περνάει από τον ανιχνευτή μετάλλων κρατώντας την.



Κλείσιμο
«Εάν πιστεύετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας θα επιχειρήσει να αποδράσει, ζητήστε να μιλήσετε με έναν επόπτη πριν αφαιρέσετε το ζώο», έγραψε η TSA. «Μπορεί να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές ελέγχου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Πάνω από 10.000 αιτήσεις - Ποιοι δικαιούνται εκπτώσεις και προσφορές για ένα έτος

Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά - Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση, θέλουν επανάληψη του 2008

Ρωσία: Στα ευρωπαϊκά ρεζερβουάρ το πετρέλαιό της, παρά το εμπάργκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης