Βρετανία: Έτοιμος για τη... ζούγκλα μέσα από ριάλιτι ο Ματ Χάνκοκ - Αποχωρεί οριστικά από το Κοινοβούλιο

Βρετανία: Έτοιμος για τη... ζούγκλα μέσα από ριάλιτι ο Ματ Χάνκοκ - Αποχωρεί οριστικά από το Κοινοβούλιο

Επιστολή προς τον Ρίσι Σούνακ - «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος, θέλω να ανακαλύψω άλλους τρόπους επικοινωνίας με τον κόσμο»

Hanckock
Από τη διαχείριση της πανδημίας και τις παρασπονδίες στη συμμετοχή ριάλιτι στη... ζούγκλα και απ'εκεί στην οριστική έξοδο από το Ουέστμινστερ. Στην ανακοίνωση αποχώρησης από τη Βουλή των Κοινοτήτων προχώρησε ο Ματ Χάνκοκ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές για να... βρει άλλους τρόπους επικοινωνίας με το κοινό.

Σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, ο πρώην υπουργός Υγείας - επί πανδημίας - έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήψιος με τους Τόρις όταν στηθούν ξανά οι κάλπες.

Υπενθυμίζεται ότι το Συντηρητικό Κόμμα στη Βρετανία είχε αναστείλει την κομματική ιδιότητα του Χάνκοκ, αφού δήλωσε συμμετοχή για το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «I’m a Celebrity Get Me Out of Here» που γυρίζεται στη ζούγκλα.

Ο Χάνκοκ, που παραιτήθηκε από την κυβέρνηση αφού φωτογραφήθηκε να φιλά συνάδελφό του παραβιάζοντας τους κανόνες του lockdown, έρχεται να προστεθεί στα ονόματα του τραγουδιστή της ποπ Μπόι Τζορτζ, του πρώην παίκτη του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ και του ποδοσφαιριστή Τζιλ Σκοτ που αναμένεται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι.

Στο σόου αυτό διάφορες διασημότητες βρίσκονται αντιμέτωπες με προκλήσεις, όπως το να φάνε έντομα ή να κλείνονται στον ίδιο χώρο με φίδια, πριν το τηλεοπτικό κοινό αποφασίσει με την ψήφο του ποιος αποχωρεί.

Το Συντηρητικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα αφού έγινε γνωστό ότι ο Χάνκοκ θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο ριάλιτι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Κοινοβουλίου.

Η επιστολή στον Σούνακ

«Γράφω για να σας ανακοινώσω ότι δεν σκοπεύεω να κατέβω με τους Συντηρητικούς στις επόμενες εκλογές» έγραψε ο Χάνκοκ απευθυνόμενος στον Σούνακ.

Στην επιστολή αναφέρει, ακόμη, ότι επιθυμεί να κάνει διαφορετικά πράγματα και να ανακαλύψει άλλους τρόπους επικοινωνίας με το βρετανικό κοινό, μακριά από το Ουέστμινστερ.

«Κάποια στιγμή νόμιζα ότι ο μόνος τρόπος αλληλεπίδρασης με το κοινό ήταν μέσω του κοινοβουλίου, τώρα όμως διαπίστωσα ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι» σημείωσε.

Κλείσιμο
«Πιστεύω ακράδαντα ότι υγιής δημοκρατία σημαίνει να μπορούμε να προσεγγίζουμε τον κόσμο και με άλλους τρόπους, ειδικά όσους δεν έχουν σχέση με τα κοινά» συμπλήρωσε.

«Από μέρους μου, θέλω να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Έχω ανακαλύψει έναν ολόκληρο κόσμο από δυνατότητες τις οποίες ενδιαφέρομαι να εξερευνήσω. Νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορώ να επικοινωνήσω με όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως καταγωγής», τονίζει ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: «Την έχω μπροστά μου την εικόνα, ο Βασίλης ήταν παιδί όλων μας» - Συγκλονίζει ο δάσκαλος αυτόπτης μάρτυρας

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γδύθηκε εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή - Δείτε βίντεο

Καλάθι του νοικοκυριού: Με μειωμένες τιμές βασιλόπιτες, σοκολάτες, τσουρέκια - «Έξω» τα μελομακάρονα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης