Πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη έλαβαν «ματωμένα πακέτα» με μάτια ζώων, λέει το Κίεβο

Πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη έλαβαν «ματωμένα πακέτα» με μάτια ζώων, λέει το Κίεβο

Τα πακέτα έφτασαν μετά από σειρά επιστολών – βομβών στην Ισπανία – Τα πακέτα περιέχουν υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά

embassy_ukraine_poland
«Ματωμένα πακέτα» με περιεχόμενο μάτια ζώων δέχονται αρκετές πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Νικολένκο υποστηρίζει ότι αυτοί που έστειλαν τα πακέτα τα έχουν περιχύσει με υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά. «Μελετάμε το νόημα αυτού του μηνύματος» σημείωσε στην ανάρτησή του.

Η αποστολή τους γίνεται μετά από σειρά επιστολών – βόμβα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία.

Όπως εξήγησε ο ίδιος τέτοια πακέτα έχουν λάβει οι πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ιταλία, όπως επίσης τα γενικά προξενεία της χώρας στην Νάπολη (Ιταλία), την Κρακοβία (Πολώνια) και το προξενείο στο Μπρνο (Τσεχία).

«Ουκρανοί διπλωμάτες θα συνεχίσουν να εργάζονται με επιτυχία για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας και την παροχή στους Ουκρανούς του απαραίτητου ενεργειακού εξοπλισμού για να επιβιώσουν τον χειμώνα» επισημαίνει στην ανάρτησή σου, σημειώνοντας ότι το Κίεβο συνεργάζεται με ξένες χώρες για τις απειλές που δέχεται, και επιδιώκει να εντοπίσει όσους εμπλέκονται σε αυτές για να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Українські посольства та консульства продовжують отримувати погрози. Після теракту в Іспанії до посольств в Угорщині,...

Posted by Oleg Nikolenko on Friday, December 2, 2022
Κλείσιμο


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα έδωσε εντολή για πρωτόκολλο ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας σε ουκρανικές πρεσβείες και προξενεία.


Ειδήσεις σήμερα:

Πιο προσιτό το ΕΣΥ με το νέο νομοσχέδιο - Τι κερδίζουν πολίτες και γιατροί

Έρευνα για τέσσερα κακουργήματα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10

Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης