Ισπανία: Παράνομος μετανάστης πέρασε από το Μαρόκο στην Ισπανία με ανεμόπτερο
Πρόκειται για την πρώτη φορά που έχει καταγραφεί παράνομη διέλευση συνόρων με τον τρόπο αυτό
Μέχρι σήμερα είχαν καταγραφεί περιστατικά με παράνομους μετανάστες να προσπαθούν να περάσουν σύνορα είτε με τα πόδια, είτε με βάρκες, είτε κολυμπώντας, είτε με τζετ σκι.
Αυτό όμως που συνέβη στην Μελίγια της Ισπανίας το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) ήταν μοναδικό στα χρονικά καθώς αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν παράνομο μετανάστη να φτάνει στην χώρα με... ανεμόπτερο.
Οι απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στον ισπανικό θύλακα της Μελίγια με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν την αστυνομία στη θέα του ανεμόπτερου.
Μέχρι, πάντως, να φτάσουν οι αστυνομικοί στην περιοχή ο παράνομος μετανάστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποίησε κόστιζε κάτι λιγότερο από 6,5 ευρώ.
Όπως αναφέρει η Daily Mail το σκηνικό αυτό σημειώθηκε περίπου στις 6:15 το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) τοπική ώρα στο σημείο που ο φράχτης ανάμεσα στη Μελίγια και το Μαρόκο διασταυρώνεται με τον ποταμό Νάνο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.