Άγριος καβγάς ξέσπασε την Πέμπτη στη Βουλή της Σενεγάλης με πρωταγωνιστή έναν άνδρα βουλευτή ο οποίος χαστούκισε μια γυναίκα συνάδελφό του με τη συνεδρίαση και το επεισόδιο να μεταδίδεται από την τηλεόραση.
Στη συνέχεια η γυναίκα που δέχθηκε το χτύπημα δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, πήρε μια καρέκλα και την πέταξε με στόχο τον άνδρα συνάδελφό της που ξεκίνησε το επεισόδιο.
Ο καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό με τον βουλευτή της αντιπολίτεης Μασάτα Σαμπ να κατεβαίνει από το βήμα και να χτυπάει την βουλευτή Άμι Ντιαγέ Γκνίμπι από τον κυβερνώντα συνασπισμό.
Όπως ήταν αναμενόμενο η συνεδρίαση διακόπηκε καθώς μετά τον πρώτο διαξιφισμό ακολούθησαν και άλλες γροθιές, βρισιές και εκατέρωθεν κατηγορίες.
Δείτε βίντεο: Σενεγάλη: Άγριος καβγάς βουλευτών με χαστούκια και καρεκλιές
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης ήταν αυτή που μας πέρασε για το efood αλλά και χρονιά αποκρυστάλλωσης καταναλωτικών τάσεων που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πώς διαμορφώνεται η αγορά και οι οποίες θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»