Βρετανία: Κατηγορίες για εκφοβιστική συμπεριφορά κατά του Ντόμινικ Ράαμπ

Βρετανία: Κατηγορίες για εκφοβιστική συμπεριφορά κατά του Ντόμινικ Ράαμπ

Οι καταγγελίες τον θέλουν απότομο με τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών και υποτιμητικό

dominic_raab_afganistan_art
Ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης και υπουργός Δικαιοσύνης, Ντόμινκ Ράαμπ, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για τη συμπεριφορά του κατά των υφισταμένων του.

Τα περιστατικά, που έχουν καταγγελθεί εγγράφως, αφορούν τη θητεία του στο υπουργείο Δικαιοσύνης και το υπουργείο Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον.

Υπάλληλος στο υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι οι συνάδελφοί του φοβούνταν να μπουν στο γραφείο του Ράαμπ γιατί τους υποτιμούσε και ήταν απότομος μαζί τους.

Ο υπουργός ενημερώθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του την Τρίτη.

Ο Ράαμπ αρνείται τις κατηγορίες, ζήτησε όμως από τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ να αρχίσει έρευνα για τη συμπεριφορά που του αποδίδεται. Τονίζει ότι ποτέ δεν ανέχτηκε το μπούλινγκ και ότι πάντα αναζητούσε τρόπους για να ενισχύσει τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Τις καταγγελίες, όπως σημειώνει το BBC, θα εξετάσει πρόσωπο ανεξάρτητο από την κυβέρνηση που δεν είναι εν ενεργεία υπάλληλος του Δημοσίου – ακόμη όμως δεν έχει οριστεί. Το πόρισμα του ερευνητή θα δοθεί στον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ.

Κλείσιμο
Ο Ράαμπ ήταν υπουργός Δικαιοσύνης και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπό τον Μπόρις Τζόνσον. Η Λις Τρας τον αντικατέστησε, αλλά ο Ρίσι Σούνακ τον επανέφερε στην κυβέρνηση και στο υπουργικό αξίωμα και σε αυτό του αναπληρωτή.



Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός της τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα έψαχνε Γκιουλενιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει το Nordic Monitor

Αυξήσεις στις συντάξεις, μόνιμες οι μειώσεις στις εισφορές - Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης