Μουντιάλ 2022: Σεκιούριτι στο Κατάρ διέκοψαν ζωντανή σύνδεση και απείλησαν τηλεοπτικό συνεργείο της Δανίας

Μουντιάλ 2022: Σεκιούριτι στο Κατάρ διέκοψαν ζωντανή σύνδεση και απείλησαν τηλεοπτικό συνεργείο της Δανίας

Οι Αρχές του Κατάρ, λίγο αργότερα, ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό

qatar
Λίγα 24ώρα πριν από τη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε ζωντανή σύνδεση με σεκιούριτι να διακόπτουν εκπομπή της τηλεόρασης της Δανίας και μάλιστα με απειλές προς το τηλεοπτικό συνεργείο.

Ειδικότερα, το τηλεοπτικό συνεργείο του "TV2" από τη Δανία δέχθηκε απειλές από σεκιούριτι που βρέθηκαν στο σημείο που έκανε το ρεπορτάζ του ο Rasmus Tantholdt και του ζήτησαν να σταματήσει η ζωντανή σύνδεση  με έναν από τους άνδρες να απειλεί πως θα του σπάσει την κάμερα.

Δείτε το βίντεο:



Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το Reuters, οι Αρχές του Κατάρ ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό και ανέφεραν ότι το δανικό συνεργείο «διακόπηκε κατά λάθος» κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης.

«Μετά από επιθεώρηση της έγκυρης άδειας διαπίστευσης τουρνουά και λήψης βίντεο, ζητήθηκε συγγνώμη από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα από την επιτόπια ασφάλεια. Οι διοργανωτές του τουρνουά μίλησαν με τον δημοσιογράφο και εξέδωσαν μια ανακοίνωση προς όλους να σεβαστούν τις άδειες κινηματογράφησης που ισχύουν για το τουρνουά».


Στο βίντεο, που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Tantholdt φαίνεται να διαμαρτύρεται στους σεκιούριτι, επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή του προτού τους κατηγορήσει ότι δήλωσαν ότι θέλουν να σπάσουν τον εξοπλισμό της κάμερας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός της τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα έψαχνε Γκιουλενιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει το Nordic Monitor

Αυξήσεις στις συντάξεις, μόνιμες οι μειώσεις στις εισφορές - Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης