Ινδονησία: Ο Λαβρόφ διαψεύδει τα περί νοσηλείας στο Μπαλί και... υποκλίνεται στην αμερικανική μόδα και τεχνολογία

Ινδονησία: Ο Λαβρόφ διαψεύδει τα περί νοσηλείας στο Μπαλί και... υποκλίνεται στην αμερικανική μόδα και τεχνολογία

Ο Πούτιν υποστηρίζει ότι δεν δίνει δεκάρα για τις δυτικές κυρώσεις, όμως ο Ρώσος ΥΠΕΞ επιλέγει να «διαφημίσει» την αμερικανική μόδα στη νέα casual εμφάνισή του

lavrov34342
Στη... φάκα πιάστηκε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς, στην προσπάθειά του να πείσει την διεθνή κοινότητα ότι χαίρει άκρας υγείας, πόζαρε με βερμούδα και T- shirt στη βεράντα του ξενοδοχείου του, στο Μπαλί της Ινδονησίας, αποκαλύπτοντας ότι είναι φαν της αμερικανικής τεχνολογίας και μόδας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», ο 72χρονος Ρώσος υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς Ινδονήσιων αξιωματούχων ότι νοσηλεύτηκε στο Μπαλί, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ινδονησία, για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Σύνοδο Κορυφής των G20.

Το θέμα της υγείας του Λαβρόφ έλαβε μεγάλες διαστάσεις, ωστόσο, οι χρήστες των social media, κοιτάζοντας με ιδιαίτερη προσοχή την casual περιβολή του, διαπίστωσαν ότι, ο έμπιστος του Πούτιν είναι μεγάλος θαυμαστής της αμερικάνικης τεχνολογίας αλλά και της μόδας.


Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, προτίμησε να μην εμφανιστεί στη Σύνοδο Κορυφής των G20 για να μην ταπεινωθεί, όπως επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό «Focus», «κι έστειλε το φερέφωνό του, τον Σεργκέι Λαβρόφ».

Κλείσιμο
Ο Πούτιν απέφυγε να συναντηθεί με τους ομολόγους του στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία και κυρίως μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Χερσώνα, όπου τη χρεώθηκε εξολοκλήρου.

Είχε την ιδέα να στείλει τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών για να βγάλει το φίδι από την... τρύπα, ωστόσο, οι φήμες περί νοσηλείας του λόγω καρδιακού προβλήματος, έστρεψαν τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας στον έμπιστο του Πούτιν.

Το πρακτορείο Associated, επικαλούμενο Ινδονήσιους αξιωματούχους, έριξε πρώτο τη «βόμβα» για την υγεία του Λαβρόφ με τον ίδιο και την εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Μαρία Ζαχάροβα, να σπεύδουν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα περί καρδιακού προβλήματος.

Ο Λαβρόφ αντέδρασε άμεσα. Η εκπρόσωπός του χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα «ψεύτικα» και έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τον απεικονίζει να κάθεται στη βεράντα του ξενοδοχείου στο Μπαλί, με καλοκαιρινή διάθεση. Μόνο που οι χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν ότι η φωτογραφία του Λαβρόφ δεν συνάδει με το μήνυμα που θέλει να περάσει στη Δύση ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Σε κάθε ομιλία του, ο Πούτιν υποστηρίζει τι η Ρωσία δεν δίνει δεκάρα για τις δυτικές κυρώσεις κι ότι οι συμπολίτες του αποστρέφονται τον δυτικό τρόπο ζωής και δεν εξαρτώνται από τις δυτικές τεχνολογίες.

Μόνο που η φωτογραφία του Ρώσου υπουργού εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρό του.

Δίπλα του ο Λαβρόφ έχει ένα iPhone και φορά ένα ρολόι της Apple ενώ το T- shirt που έχει επιλέξει, έχει ένα μοτίβο με την υπογραφή του Αμερικανού καλλιτέχνη Ζαν Μισέλ Μπασκιά.

Με λίγα λόγια, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Bild», ο Λαβρόφ, ο οποίος εκπροσωπεί το όραμα του Πούτιν για μια ισχυρή, ανεξάρτητη Ρωσία, φοράει αμερικανικό ρολόι, χρησιμοποιεί αμερικανικό κινητό και «υποκλίνεται» στη μόδα «made in USA».

«Το μπλουζάκι του Λαβρόφ, δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα των ανδρών που δοξάζει ο Πούτιν στις ομιλίες του» επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα και προσθέτει:

«Είναι γνωστό ότι ο Ζαν Μισέλ Μπασκιά κοιμόταν με γυναίκες αλλά και με άνδρες».

Ωστόσο, στις επίσημες εμφανίσεις του, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών προτιμάει τα κοστούμια του οίκου υψηλής μόδας «Loro Piana».

Κάθε κοστούμι κοστίζει πάνω από 10.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστικές συνομιλίες Αμερικανών και Ρώσων - Θα παρίσταται και ο αρχηγός της CIA

Βρετανία - Παρουσιαστής του BBC εξομολογείται: «Έχω καρκίνο στο τελικό στάδιο, μου μένουν λίγοι μήνες ζωής»

Παύλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική… διάγνωση για τον Μίχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης