Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα με τον θάνατο του γιου του – Είπε ότι πέθανε στο Ιράκ

Τζο Μπάιντεν: Νέα γκάφα με τον θάνατο του γιου του – Είπε ότι πέθανε στο Ιράκ

Ο Μπο Μπάιντεν είχε υπηρετήσει στο Ιράκ το διάστημα 2008-2009 ωστόσο πέθανε έξι χρόνια αργότερα από καρκίνο στον εγκέφαλο

biden_joe1
Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, που μάλιστα αυτή τη φορά είχε να κάνει με τον θάνατο του γιου του.

Ο Μπάιντεν είναι γνωστός μεν για τις γκάφες του, ωστόσο πλέον, λόγω και της ηλικίας του, κάθε φορά που λέει κάτι ανακριβές, δημιουργούνται ερωτήματα για τη διανοητική του κατάσταση.

Σε ομιλία του στο στρατόπεδο Χαλ στο Κολοράντο, ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε το στρατόπεδο στην εκπαίδευση των στρατιωτών που μετείχαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εξαίροντας τους στρατιώτες, ο Μπάιντεν είπε ότι και ο γιος του Μπο Μπάιντεν πέθανε στο Ιράκ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές. Ο υιός Μπάιντεν υπηρέτησε στο Ιράκ για έναν χρόνο (2008-2009). Όμως πέθανε έξι χρόνια αργότερα σε ναυτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ από καρκίνο του εγκεφάλου.

«Απλά φανταστείτε. Το λέω ειλικρινά. Το λέω αυτό ως πατέρας ενός ανθρώπου που έλαβε το Χάλκινο Αστέρι, το Μετάλλιο Διακεκριμένης Υπηρεσίας και που έχασε τη ζωή του στο Ιράκ», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας περιγράψει την ιστορία και τη μάχη των στρατιωτών.


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία από 19χρονη ότι τη βίασαν δύο αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας

Θαλάσσια νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εξουδετερώθηκε στην Τουρλίδα στο Μεσολόγγι

«Είσαι τρισάθλιος, αρχιψεύταρος» - Γεωργιάδης κατά Σπίρτζη on air για τον βιασμό της 12χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης