Η πιθανολογούμενη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Streamδεν συνιστά επίθεση στη Σουηδία, δήλωσε σήμερα στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο SVT η Σουηδή υπουργός Εξωτερικών Αν Λίντε.
"Αυτό δεν συνιστά επίθεση στη Σουηδία διότι δεν ήταν στην επικράτειά μας", σημείωσε η Λίντε. "Πρόκειται για ένα διεθνές περιστατικό".
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προσέφερε υποστήριξη για να βρεθεί τι συνέβη, πρόσθεσε η Λίντε, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ έχουν ενημερωθεί.
Η Δανία και η Σουηδία ανακοίνωσαν χθες, Τρίτη, ότι μεγάλες διαρροές στους δύο αγωγούς Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα προκλήθηκαν από σκόπιμες ενέργειες δολιοφθοράς στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες και των δύο.
Ωστόσο οι εκρήξεις σημειώθηκαν εκτός των χωρικών υδάτων και των δύο χωρών, σημείωσαν. Οι εκρήξεις στους Nord Stream 1 και 2 δεν αντιπροσωπεύουν άμεση στρατιωτική απειλή ούτε συνιστούν επίθεση στην Σουηδία ή τη Δανία, ανακοίνωσαν εξάλλου αργά χθες το βράδυ οι πρωθυπουργοί της Σουηδίας και της Δανίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.