Γαλλία: Γυναίκα πεζοπόρος «σαγήνευσε» ένα κοπάδι πρόβατα που την ακολούθησαν τυφλά στο μονοπάτι της

Γαλλία: Γυναίκα πεζοπόρος «σαγήνευσε» ένα κοπάδι πρόβατα που την ακολούθησαν τυφλά στο μονοπάτι της

Εκατοντάδες πρόβατα την ακολουθούσαν δίχως σταματημό  - «Τώρα έχει γίνει βοσκοπούλα» έγραφαν στα σχόλια

sheep
Εκείνοι που αγαπούν και δοκιμάζουν την πεζοπορία απολαμβάνουν τη διαφυγή από το θόρυβο και τη φασαρία της ζωής στην πόλη όπως και τη γραφική θέα διάφορων περιοχών, ενώ έρχονται και κοντά στα ζώα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα viral βίντεο που τραβήχτηκε από έναν πεζοπόρο στη Γαλλία και δείχνει ένα κοπάδι από πρόβατα να ακολουθεί μια γυναίκα δρομέα σε μονοπάτι.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram από έναν χρήστη με το όνομα Eleanor Scholz με τη λεζάντα: «Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει. Πιστεύετε ότι την κυνηγούν ακόμα;».

Το κλιπ ανοίγει με ένα ένθετο κείμενο που γράφει: «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτή τη μπερδεμένη γυναίκα που συνάντησα ενώ περπατούσα στη Γαλλία».

Στη συνέχεια δείχνει εκατοντάδες πρόβατα να ακολουθούν τη δρομέα και μόλις η γυναίκα κάνει μια παύση για να συζητήσει με κάποιον που είναι μαζί της, τα πρόβατα σταματούν και ακολουθούν εκ νέου όταν εκείνη συνεχίζει.
Κλείσιμο
 

«Προφανώς, ένα ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα χάθηκε και την ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής της. Όταν άρχισε να τρέχει ξανά, έτρεξαν όλα πίσω της. Τώρα είναι βοσκοπούλα», διαβάζουμε σε ένα άλλο ένθετο κείμενο που προσθέτει περιεχόμενο στη συμπεριφορά τους.

Από τότε που κοινοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Instagram, το βίντεο έχει συγκεντρώσει 13,4 εκατομμύρια προβολές, 1 εκατομμύριο likes και χιλιάδες σχόλια.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστράτευση-παρωδία: Ηλικιωμένοι έφεδροι, μαίες και σάπια καλάσνικοφ για το Ντονμπάς

Νεκρός μετά από καυγά σε παμπ ο θρύλος του σερφ Κρις Ντέιβιντσον

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις, δεν θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί ξεφτίλες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης