Βασίλισσα Ελισάβετ: Ξέχασαν διαφήμιση του γραφείου τελετών στο φέρετρο - Δείτε βίντεο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ξέχασαν διαφήμιση του γραφείου τελετών στο φέρετρο - Δείτε βίντεο

Το λογότυπο της εταιρείας τελετών αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια της εξάωρης διαδρομής από το κάστρο Μπαλμόραλ στο Εδιμβούργο

feretro1
Στο παράθυρο της βασιλικής νεκροφόρας που μετέφερε τη σορό της Ελισάβετ, υπήρξε το λογότυπο του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία της.

Το σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «The Sun», δείχνει τη νεκροφόρα να αποχωρεί από το ιστορικό κάστρο Μπαλμόραλ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Βασίλισσα Ελισάβετ, με προορισμό το Εδιμβούργο, και το λογότυπο του γραφείου τελετών «William Purves», να βρίσκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου.

feretro1


Κλείσιμο
Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει τη μονάρχη, μπορούσε να δει στο παράθυρο της νεκροφόρας το λογότυπο του γραφείου τελετών που είχε αναλάβει τη βασιλική κηδεία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, καθώς η νεκροφόρα έφθανε στον τελικό της προορισμό, το Εδιμβούργο, η αυτοκόλλητη επιγραφή «William Purves» είχε αφαιρεθεί.

feretro2


Η «ακατάλληλη» διαφήμιση, όπως σχολιάζει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, δεν υπήρχε.

Συνολικά έξι ώρες διήρκεσε η διαδρομή της νεκροφόρας που μετέφερε τη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ από την αγαπημένη της εξοχική κατοικία Μπαλμόραλ στο Εδιμβούργο.

Η νεκροφόρα έκανε στάση τουλάχιστον μία φορά για να δώσει στους οδηγούς την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Είναι πιθανό η διαφήμιση του γραφείου τελετών να αφαιρέθηκε στη διάρκεια μιας εκ των στάσεων.

Moment Queen's coffin leaves Balmoral as 'final journey' begins


Ο ιστότοπος «William Purves» κράσαρε καθώς εκατομμύρια Βρετανών που παρακολουθούσαν την πομπή, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ποιος ανέλαβε τα της κηδείας της 96χρονης Βασίλισσας.

Πολλοί επισκέφθηκαν τον ιστότοπο του γραφείου τελετών που είχε ανεβάσει το ακόλουθο μήνυμα: «Όταν εμπιστεύεστε τον «William Purves», μπορείτε να περιμένετε τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού, συμπονετικής φροντίδας και μια πραγματικά ξεχωριστή υπηρεσία. Ότι χρειάζεστε, όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, στηριχτείτε στην εμπειρία μας, όπου και όποτε μας χρειάζεστε».

Το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ είναι φτιαγμένο από ξύλο βελανιδιάς και σκεπασμένο με τη βασιλική σημαία της Σκωτίας.

Ειδήσεις σήμερα:

O Τσαβούσογλου απειλεί: Μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε, μην γίνεστε όργανα άλλων

Στα 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης - Ενίσχυση 250 ευρώ σε 2,3 εκατομμύρια πολίτες

Εισαγγελέας για Πισπιρίγκου: Έβαλε με σύριγγα την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα από τη γαστροστομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης