Ορισμένες χώρες που εισάγουν πετρέλαιο εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο σχέδιο της ομάδας της G7 να επιβάλει πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Γουάλι Αντεγιέμο, προσθέτοντας ότι η ομάδα της G7 θα ανακοινώσει σχετικές οδηγίες τις προσεχείς μέρες.
Ο Αντεγιέμο σε συνέντευξή του στο Yahoo! News, δήλωσε επίσης ότι η Ινδία συμφώνησε να συνεχίσει τις συνομιλίες σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία για το ανώτατο όριο τιμών και ότι η Ουάσινγκτον ελπίζει ότι και η Κίνα θα το εξετάσει.
Οι οδηγίες, προσέθεσε ο Αντεγιέμο, θα κατευθύνουν τους εισαγωγείς για το πώς θα χρησιμοποιούν χρηματοπιστωτικά προϊόντα και να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο, εφόσον η τιμή θα είναι κάτω από το συμφωνηθέν ανώτατο όριο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.