«Συντροφικοί» πυροβολισμοί ανάμεσα σε Ρώσους στη Χερσώνα λόγω... αλκοόλ - Τρεις νεκροί

«Συντροφικοί» πυροβολισμοί ανάμεσα σε Ρώσους στη Χερσώνα λόγω... αλκοόλ - Τρεις νεκροί

Τέσσερις πράκτορες της FSB εισέβαλαν στην καφετέρια όπου γευμάτιζαν οι στρατιωτικοί και τους έπιασαν επ'αυτοφώρω να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά εν ώρα υπηρεσίας

ukraine_luhansk
Συμβαίνουν κι αυτά στον πόλεμο στην Ουκρανία... Παρόλο που επικρατεί η πεποίθηση ότι όσα έχουν εκτυλιχθεί στο «σίριαλ» είναι ασύλληπτα και είναι ήδη πολλά για να μπορέσει να μιλήσει κανείς για ένα πλήρως μεταβαλλόμενο σκηνικό, η κατάσταση θυμίζει κινηματογραφική ταινία και οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε ανάμεσα σε Ρώσους λόγω... αλκοόλ.

Ειδικότερα, τρεις από τους άνδρες του Βλαντιμίρ Πούτιν σκοτώθηκαν από πυρά και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε... κυνήγι στρατιωτικών με τους πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας της FSB.

Ο 31χρονος λοχίας Ίγκορ Σούντιν πυροβόλησε και σκότωσε δύο αξιωματικούς της FSB στη Χερσώνα αφού τον έπιασαν να πίνει αλκοόλ ενώ φορούσε στολή, σύμφωνα με έρευνα της Μόσχας.

Ο φίλος του λοχία που τον συντρόφευε στην κατανάλωση αλκοόλ, ο 28χρονος Σεργκέι, σκοτώθηκε επίσης από τους πυροβολισμούς σε κέντρο εστίασης της Χερσώνας.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερις πράκτορες της FSB εισέβαλαν στην καφετέρια όπου γευμάτιζαν οι στρατιωτικοί και τους έπιασαν... επ'αυτοφώρω να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά εν ώρα υπηρεσίας.

Τότε ξεκίνησε η λογομαχία ανάμεσα στους πράκτορες και τους δύο στρατιωτικούς. Λίγο αργότερα, οξύνθηκαν τα πνεύματα μέχρι που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι σκηνές χαοτικές, με τον 31χρονο λοχία να ανοίγει πυρ κατά των κατασκόπων με το τυφέκι τύπου AK-74.

Δύο από τους αξιωματούχους της FSB σκοτώθηκαν όπως και ο 28χρονος λοχίας, ενώ ο τρίτος πράκτορας και ο 31χρονος που ξεκίνησε να πυροβολεί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ο τέταρτο πράκτορας της FSB διέφυγε από το σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο stop στις παραδόσεις φυσικού αερίου από Ρωσία σε Γερμανία μέσω του Nord Stream

Οικονόμου: Τη νέα σχολική χρονιά το ολοήμερο επεκτείνεται από τις 4:00 μμ στις 05:30 μμ 

Vegan μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο του 18 μηνών γιου της από ασιτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης