Σάνα Μαρίν: Λικνίζεται σε πάρτι μαζί με την παρέα της - Δείτε το βίντεο

Σάνα Μαρίν: Λικνίζεται σε πάρτι μαζί με την παρέα της - Δείτε το βίντεο

Σε εύθυμη διάθεση η νεαρή πολιτικός και πρωθυπουργός της Φινλανδίας - Τι απαντά στην κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις της σε πάρτι

sana_mari_parti_xr
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ροκ εμφανίσεις της η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν.

Λίγες ημέρες μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε για την παρουσία της σε φεστιβάλ στο Ελσίνκι, όπου  ξεχώριζε για τις ενδυματολογικές της επιλογές, η νεαρή πολιτική διακρίνεται, σε βίντεο, να χορεύει και να λικνίζεται με εύθυμη διάθεση μαζί με την παρέα της, σε πάρτι που έχουν στήσει σε κάποιο σπίτι. 

Δείτε το βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας

Η Σάνα Μάριν σε νέο πάρτι


Η απάντηση της Μαρίν στις αντιδράσεις

Η Σάνα Μαρίν τοποθετήθηκε για τα συγκεκριμένα βίντεο και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Φινλανδίας, σε ζωντανή μετάδοση, στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα και μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι - ακόμα και έξαλλα - χορεύοντας και τραγουδώντας» ανέφερε, προσθέτοντας πως είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι απαγορευμένες ουσίες: «Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι - απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους να χρησιμοποιούν το κάνουν».

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου» πρόσθεσε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας.

Εντυπωσίασε με το στιλ και την εμφάνισή της

Πριν λίγες ημέρες, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας είχε εντυπωσιάσει με το στιλ και την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Flow στο Ελσίνκι.

Κλείσιμο
Η νεαρή πολιτικός ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο το οποίο ήταν στολισμένο με παγιέτες και είχε βάλει στη μέση στενή δερμάτινη ζώνη. Το λουκ συνόδεψε με μαύρα μποτάκια, μικρό τσαντάκι φάκελο και γυαλιά ηλίου.

Η Σάνα Μαρίν δημοσίευσε φωτογραφία στα stories της στο Instagram. Η πρωθυπουργός έγραψε ότι θα γιορτάσει το φεστιβάλ με οικολογική συνείδηση.

Το ασημένιο, λαμπερό φόρεμά της το βρήκε σε υπαίθρια αγορά.


sana-marin-1


Viral η εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού σε συναυλία με κοντό σορτς και δερμάτινο

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατ, άκρως εντυπωσιακή, ροκ και ανατρεπτική ήταν η εμφάνιση της Σάνα Μαρίν στο Ruisrock, ένα ροκ φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί Ruissalo της Φινλανδίας και αποτελεί θεσμό στην πολιτισμική ζωή της χώρας.

mairn-645


H Φινλανδή πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο Ruisrock με κοντό τζιν σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν, μαύρο T-Shirt και αρβυλάκια, ένα look που ενθουσίασε τους χρήστες των social media και προκάλεσε πολλά σχόλια θαυμασμού.



Δείτε βίντεο: H Φινλανδή πρωθυπουργός λικνίζεται σε πάρτι μαζί με την παρέα της - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις»
H Φινλανδή πρωθυπουργός λικνίζεται σε πάρτι μαζί με την παρέα της


Ειδήσεις σήμερα:

Ο αυτόχειρας επιχειρηματίας στη Σκιάθο δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα

«Οδηγός επιβίωσης» με την εφορία για κληρονομιά ακινήτου

Ξεκινά ο καύσωνας, έρχονται 42άρια - Ποιες περιοχές θα «βράσουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης