Βρετανία: Ο σεΐχης του Ντουμπάι κάνει βόλτες ινκόγκνιτο στο μετρό του Λονδίνου

Βρετανία: Ο σεΐχης του Ντουμπάι κάνει βόλτες ινκόγκνιτο στο μετρό του Λονδίνου

Eγκαταλείπει την παραδοσιακή ενδυμασία του και ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς να τον αναγνωρίζουν κατά τη διάρκεια των διακοπών με την οικογένεια και τους φίλους του

prince_xr
Ο σεΐχης του Ντουμπάι με σχεδόν 15 εκατομμύρια followers στο Instagram πέρασε εντελώς απαρατήρητος στο μετρό του Λονδίνου χωρίς να φοράει την παραδοσιακή του ενδυμασία.

Ο Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ έκανε χρήση των γνωστού μετρό του Λονδίνου ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένεια και τους φίλους του την περασμένη εβδομάδα.  Ο πρίγκιπας είχε μοιραστεί νέα από το ταξίδι του με τους 14,5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram - στους οποίους περιλαμβάνονται αστέρες του ποδοσφαίρου όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πολ Πογκμπά, καθώς και ο πρώην αρχηγός του κρίκετ της Αγγλίας Κέβιν Πίτερσεν.

Ο σεΐχης Χαμντάν, που δεν φορούσε την παραδοσιακή του ρόμπα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία του ίδιου και του φίλου του Μπαντρ Ατέει που φαίνονται ελαφρώς να... βαριούνται με το σύστημα του μετρό της πρωτεύουσας. Η λεζάντα έλεγε: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε και ο Μπαντρ έχει ήδη βαρεθεί». Οι δυο τους στέκονται σε ένα γεμάοτ βαγόνι, αλλά οι συνεπιβάτες τους δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται μπροστά σε έναν διάδοχο του θρόνου.
Κλείσιμο

Ο ηγεμόνας του Ντουμπάι Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ εθεάθη επίσης να συνοδεύει τον Σεΐχη Χαμντάν στις διακοπές του στο Λονδίνο.

Ο σεΐχης, ο οποίος στον λογαριασμό του στο Instagram ακούει στο όνομα Fazza, μπορεί πέρασε από το μετρό του Λονδίνου χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην πρωτεύουσα τον Ιούλιο, ένα viral βίντεο έδειξε τον πρίγκιπα να αναγνωρίζεται από μια ενθουσιασμένη μητέρα και τον γιο της.



Ο σεΐχης Χαμντάν, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί τακτικά να περνάει χρόνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, συναντήθηκε επίσης με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Expo2020. Μαζί εξερεύνησαν τη βαθύτερη πισίνα του κόσμου στο Ντουμπάι και διαθέτει εγκαταλελειμμένα σπίτια και μια στοά.

Ο σεΐχης είναι γνωστό ότι είναι αρκετά κοσμογυρισμένος και συχνά τον βλέπουμε να περιοδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με το Instagram του, αφού έφυγε από το Λονδίνο, στη συνέχεια πήγε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Εκεί εξερεύνησε εκθέσεις και δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας τοιχογραφίας του Σέρβου αστέρα του τένις Novak Djokovic.

Η τελευταία ενημέρωση του σεΐχη Χαμντάν τον έδειχνε να φεύγει από το Βελιγράδι με ένα αεροπλάνο, καθώς αναχωρεί για όποιον κι αν είναι ο επόμενος προορισμός του.



Ειδήσεις σήμερα:

Έλον Μασκ: Αποκάλυψε μέσω Twitter πως… «αγοράζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

ΔΕΘ: Ποια προγράμματα θα εξασφαλίσουν φθηνή στέγη στους νέους

Κατώτατος μισθός: Όφελος έως και 532 ευρώ τον χρόνο με τη νέα αύξηση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης