Ζελένσκι: Αν η Ρωσία προχωρήσει σε δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές, δεν θα υπάρξουν συνομιλίες
Αντίδραση του Ουκρανού προέδρου για τα ρωσικά σχέδια - Από το τέλος Μαρτίου δεν διεξάγονται συνομιλίες μεταξύ Κιέβου και Μόσχας με κάθε πλευρά να επιρρίπτει ευθύνες στην άλλη
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκιδήλωσε σήμερα ότι, αν η Ρωσία προχωρήσει με τα σχέδια για την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στις κατεχόμενες περιοχές της χώρας για την ένωσή της τους με την Ρωσία, δεν μπορεί να υπάρξουν συνομιλίες με την Ουκρανία ή τους διεθνείς της συμμάχους.
«Αν οι κατακτητές προχωρήσουν στον δρόμο των ψευδοδημοψηφισμάτων, θα αποκλείσουν γι΄αυτούς οποιαδήποτε δυνατότητα συνομιλιών με την Ουκρανία και τον ελεύθερο κόσμο, που η ρωσική πλευρά σαφώς θα έχει ανάγκη κάποια στιγμή», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά το βραδινό βιντεοσκοπημένο του μήνυμα.
Ρώσοικαι Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν πραγματοποιήσει γύρους συνομιλιών κατά το πρώτο χρονικό διάστημα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όμως, από το τέλος του Μαρτίου, δεν διεξάγονται συνομιλίες. Κάθε πλευρά κατηγορεί την άλλη για την διακοπή των επαφών.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.