ΗΠΑ: Αστυνομικός που είχε τιμηθεί ως ντετέκτιβ της χρονιάς έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε «14χρονη»

ΗΠΑ: Αστυνομικός που είχε τιμηθεί ως ντετέκτιβ της χρονιάς έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε «14χρονη»

Νόμιζε ότι μιλούσε στα social media με ένα παιδί, όμως ήταν μια ενήλικη γυναίκα, που τελικά τον κατήγγειλε...

detective
Ένας βετεράνος αστυνομικός από την Καλιφόρνια, που το 2019 είχε τιμηθεί με τον τίτλο του «Ντετέκτιβ της Χρονιάς», συνελήφθη πρόσφατα επειδή έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε άτομο που πίστευε ότι ήταν ένα 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τη New York Post ο Gregory Daniel Beaumarchais αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ατόμου που πίστευε ότι ήταν κάτω από 18 ετών. Σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας Όραντζ, ο 43χρονος αστυνομικός αντάλλαζε μηνύματα σεξουαλικής φύσης με μια γυναίκα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από τον Δεκέμβρη του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022.

Αν και η γυναίκα αυτή είναι ενήλικη, είχε πει ψέματα στον Beaumarchais ότι ήταν 14 ετών, γεγονός που δεν τον σταμάτησε να τη «βομβαρδίζει» με χυδαία μηνύματα, ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Όταν μάλιστα για κάποιο λόγο έχασε τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα μέσω της οποίας επικοινωνούσαν, έσπευσε αμέσως να δημιουργήσει καινούργιο με το ίδιο ψευδώνυμο, ώστε να μη χάσουν επαφή.

det


Κλείσιμο
Η γυναίκα που μιλούσε με τον 43χρονο επικοινώνησε με την ΜΚΟ «Orange County Crime Stoppers» και τους ενημέρωσε για τα μηνύματα που λάμβανε από κάποιον που ισχυριζόταν ότι είναι αστυνομικός. Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ βοήθησε στην έρευνα για την ταυτοποίηση του άνδρα και κατοπιν εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο Beaumarchais παραδόθηκε στις τοπικές Αρχές την περασμένη Τρίτη, μετά την έκδοση του εντάλματος, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Η δίκη του έχει οριστεί για τις 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με συναδέλφους του από το τμήμα της Σάντα Άνα, όπου υπηρετεί τα τελευταία 11 χρόνια συμμετέχοντας μάλιστα σε ειδική ομάδα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου όπλων, ο Beaumarchais έχει πλέον τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό όταν ένας αστυνομικός συμμετέχει σε ανάρμοστες συζητήσεις με άτομο, πιστεύοντας ότι είναι παιδί. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να ανησυχούν ότι θα πέσουν θύματα ανθρώπων που εμείς τους διδάσκουμε ότι υπάρχουν για να τα προστατεύουν», αναφέρει σε δήλωσή του ο Εισαγγελέας της κομητείας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Πέθανε ο Βραζιλιάνος «Hulk» – Έκανε ενέσεις λαδιού για να «φουσκώσει» τους μύες του

Ο Έλληνας που άλλαξε θρησκεία για να παντρευτεί την κόρη του βασιλιά Αμπντάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης