Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε σήμερα ότι λαχταρά να επισκεφθεί την Ουκρανία κατά την πτήση του προς τον Καναδά.
«Εχω ισχυρή επιθυμία να επισκεφθώ το Κίεβο», δήλωσε ο πάπας, ο οποίος έχει επανειλημμένως καταδικάσει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Κανένας πάπας δεν έχει ποτέ επισκεφθεί τη Μόσχα, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος κατήγγειλε και πάλι τον περασμένο μήνα τον «απάνθρωπο και παράλογο επιθετικό πόλεμο».
Σε συνέντευξή του στο Reuters αυτόν το μήνα, ο ποντίφικας είχε δηλώσει ότι ελπίζει πως θα είναι σε θέση να επισκεφθεί το Κίεβο και την Μόσχα μετά το ταξίδι του στον Καναδά.
Μετά την συνέντευξη, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι δεν έχει επαφή με το Βατικανό σχετικά με ενδεχόμενη επίσκεψη του πάπα, ενώ το Κίεβο ανανέωσε την πρόσκληση προς τον ποντίφικα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους