Διάβημα διαμαρτυρίας στον Σουηδό επιτετραμμένο από την Άγκυρα για «τρομοκρατική προπαγάνδα»
Η Φινλανδία και η Σουηδία έχουν καταθέσει αίτημα για ένταξη στο ΝΑΤΟ ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά αντιμετωπίζουν την αντίθεση της Τουρκίας
Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε ο Σουηδός επιτετραμμένος στην Άγκυρα για να του επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας στο οποίο τονίζεται η «έντονη αντίδραση» της Άγκυρας σε αυτό που αποκαλεί «τρομοκρατική προπαγάνδα» κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κουρδικής ομάδας στη Στοκχόλμη, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
Η Φινλανδία και η Σουηδία έχουν καταθέσει αίτημα για ένταξη στο ΝΑΤΟ ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά αντιμετωπίζουν την αντίθεση της Τουρκίας, η οποία κατηγορεί το Ελσίνκι και τη Στοκχόλμη ότι υποστηρίζουν ομάδες που η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατικές.
Οι τρεις χώρες υπέγραψαν συμφωνία τον περασμένο μήνα για να άρει η Άγκυρα το βέτο με αντάλλαγμα υποσχέσεις που έλαβε για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και για εξαγωγές όπλων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.