Ινδός πολιτικός ήπιε νερό από «ιερό ποτάμι» για να αποδείξει πως είναι καθαρό, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο

Ινδός πολιτικός ήπιε νερό από «ιερό ποτάμι» για να αποδείξει πως είναι καθαρό, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο

Πρόκειται για τον πρωθυπουργό του κρατιδίου Πουντζάμπ ο οποίος λίγο μετά την κατανάλωση του νερού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονο στομαχόπονο - Δέιτε βίντεο

india_-_water
Τις καλύτερες προθέσεις είχε ο πρωθυπουργός της επαρχίας Πουντζάμπ στην Ινδία, Μπαγκβάντ Μαν, που ήθελε να αποδείξει στους συμπολίτες του ότι το νερό ενός «ιερού ποταμού» είναι καθαρό .

Όπως αναφέρουν οι «Indian Times», ο Μπαγκβάντ Μαν πήρε ένα ποτήρι, το γέμισε με νερό από το «ιερό ποτάμι» Κάλι Μπέιν και το ήπιε με τις κάμερες να απαθανατίζουν το στιγμιότυπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Κάλι Μπέιν έχει μεγάλη θρησκευτική σημασία για τους Σιχ καθώς πιστεύεται πως εκεί βρήκε τη φώτιση ο ιδρυτής του Σιχισμού, γκουρού Νάνακ Ντεβ.
Ωστόσο, δύο 24ωρα αφότου ήπιε το νερό, ο πρωθυπουργός της ινδικής επαρχίας σφάδαζε από τους πόνους στο στομάχι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. O ίδιος είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να πίνει νερό από το Κάλι Μπέιν.

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα που οι κάτοικοι της περιοχής γιόρταζαν την 22η επέτειο από την επιχείρηση καθαρισμού του «ιερού ποταμού», με τον πρωθυπουργό της επαρχίας Πουντζάμπ να πίνει από εκεί νερό για να αποδείξει ότι είναι καθαρό.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι «πασάδες» της Τουρκίας: Ελληνες ποδοσφαιριστές που τους κάνουν... τεμενάδες οι γείτονες

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Το Παρίσι επέλεξαν για τον μήνα του μέλιτος

Διπλασιάζονται σε 400.000 οι δικαιούχοι του «Τουρισμός για όλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης