Άμπερ Χερντ: Έφεση στην απόφαση υπέρ του Ντεπ - «Το δικαστήριο έκανε λάθος» ισχυρίζεται

Άμπερ Χερντ: Έφεση στην απόφαση υπέρ του Ντεπ - «Το δικαστήριο έκανε λάθος» ισχυρίζεται

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ - Η έφεση της Άμπερ Χερντ έγινε μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, κατά την οποία το δικαστήριο αποφάσισε πως η ηθοποιός πράγματι δυσφήμησε τον πρώην της

depp-heard34
Έφεση κατά της ετυμηγορίας στην πρόσφατη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, κατέθεσε η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ.

Η έφεση της Άμπερ Χερντ έγινε μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, κατά την οποία το δικαστήριο αποφάσισε πως η ηθοποιός πράγματι δυσφήμησε τον Τζόνι Ντεπ, όταν η Washington Post δημοσίευσε άρθρο της το 2018, σχετικά με την κακή εμπειρία της από ενδοοικογενειακή κακοποίηση από τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Για αυτό και η ηθοποιός, γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Aquaman» και σε άλλες, κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον – επίσης – ηθοποιό και πρώην σύζυγό της, τα οποία κατανεμήθηκαν σε 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση στον ίδιο και άλλα πέντε σε διαφορετικές ποινές που της επιβλήθηκαν.

Στην 36χρονη Χερντ επιδικάστηκε η αποζημίωση των 2 εκατ. δολαρίων από τον Τζόνι Ντεπ, παρά το γεγονός ότι του είχε ασκήσει αγωγή από μέρους της για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση. Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε: «πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».

Η απάντηση της νομικής ομάδας του Τζόνι Ντεπ είναι η εξής: «οι ένορκοι άκουσαν τα εκτενή στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων και κατέληξαν σε μια σαφή και ομόφωνη ετυμηγορία ότι η ίδια η κατηγορούμενη δυσφήμησε τον κ. Ντεπ σε πολλές περιπτώσεις. Παραμένουμε βέβαιοι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα συνεχίσει να ισχύει».

Ειδήσεις σήμερα: 

Εισαγγελική παρέμβαση για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μέγαρα

«Όχι» από Αθήνα στην πρόταση της Κομισιόν για μείωση 15% στο φυσικό αέριο

Μητσοτάκης από Πεντέλη: Το σημείο και η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά γεννούν εύλογα ερωτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης