Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι όλες οι δυσκολίες με την παροχήρωσικού αερίου στην Ευρώπη προκαλούνται λόγω των δυτικών κυρώσεων.
Σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία παραμένει «πολύ σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής ενεργειακής ασφάλειας».
Εν μέσω ανησυχιών στην Ευρώπη ότι η Ρωσία μπορεί να περιορίσει περαιτέρω τις προμήθειες αερίου στην ήπειρο, ο Πεσκόφ παρέπεμψε τους δημοσιογράφους σε προηγούμενα σχόλια του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Gazprom έχει εκπληρώσει και θα συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις προς τους πελάτες της.
Ο Πεσκόφ δήλωσε επίσης ότι οι κυρώσεις που επέβαλε η Δύσηστη Ρωσία για τις ενέργειές της στην Ουκρανία δεν θα την αναγκάσουν να αλλάξει πορεία. «Ακόμα και οι σκληρότερες κυρώσεις ποτέ δεν έκαναν χώρες αλλάξουν τη θέση τους», δήλωσε.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναφέρθηκε και στη Βρετανία, λέγοντας ότι η Μόσχα ελπίζει πως ο επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου θα υιοθετήσει μια συνετή θέση απέναντι στη Ρωσία.
«Ελπίζουμε ότι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας θα κλίνει προς μια περισσότερο ισορροπημένη ρητορική απέναντι στη χώρα μας».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.