Ο Πούτιν έφτασε κουτσαίνοντας στην Τεχεράνη - Νέες φήμες για προβλήματα υγείας

Ο Πούτιν έφτασε κουτσαίνοντας στην Τεχεράνη - Νέες φήμες για προβλήματα υγείας

Ο Ρώσος πρόεδρος έσερνε το πόδι του στο κόκκινο χαλί -  Κατέβηκε από το αεροσκάφος παρουσιάζοντας αστάθεια στο βάδισμά του

putin6754
Κουτσαίνοντας κατέβηκε από το αεροσκάφος που τον μετέφερε χθες στην Τεχεράνη ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου ενισχύοντας τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισκέφθηκε την ιρανική πρωτεύουσα όπου είχε συνομιλίες με τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ αλί Χαμενεΐ  και τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο σχετικό βίντεο που έχουν ανεβάσει στο Τwitter οι βρετανικές εφημερίδες «The Sun» και «Daily Mail», ο Πούτιν απεικονίζεται να περπατά με δυσκολία κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο.

Putin can't walk: Watch him hobble along red carpet arriving in Iran



Αυτό όμως που σχολιάζουν ενδελεχώς τα βρετανικά δημοσιεύματα είναι ότι, περπατώντας στο κόκκινο χαλί, εμφανίζει αστάθεια στο βάδισμά του αφού περπατά κουτσαίνοντας.

Καθώς μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα σενάρια για την διαδοχή του Πούτιν δίνουν και παίρνουν ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από διάφορες νόσους, όπως καρκίνο, άνοια και Πάρκινσον.



Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από δύο μήνες, ανεξάρτητο ρωσικό μέσο ενημέρωσης είχε μεταδώσει ότι Ρώσος πρόεδρος πάσχει πιθανόν από καρκίνο του θυρεοειδούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Πεντέλη – «Μάχη» με διάσπαρτες εστίες

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης