ΗΠΑ: Γυμνά οπίσθια και... τσάντες τοιχοκολλούνται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και διχάζουν (φωτογραφίες)

ΗΠΑ: Γυμνά οπίσθια και... τσάντες τοιχοκολλούνται στους δρόμους της Νέας Υόρκης και διχάζουν (φωτογραφίες)

Μοντέλα γυμνά και σκυμμένα κρύβουν τις ευαίσθητες περιοχές τους με τσάντες Μusibi  - Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο τρόπος που επέλεξε να διαφημίσει τα προϊόντα του  ο σκανδιναβικός οίκος μόδας «Acne Studios» - «Εξαιρετικά ακατάλληλο να τοποθετούν τέτοιες  διαφημίσεις δίπλα σε ένα σχολείο» λένε ορισμένοι πολίτες

newyotrk9
Διαφημίσεις με τσάντες πάνω σε γυμνά οπίσθια έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών Νεοϋορκέζων, καθώς θεωρούν απρεπές και αναιδές το θέαμα.

Πολλοί από τους κατοίκους εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τις διαφημίσεις του σκανδιναβικού οίκου μόδας «Acne Studios», σε αφίσες που έχουν τοιχοκολληθεί στους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου».

Με το επιχείρημα ότι βρίσκονται σε κοινή θέα και μπορούν να τις δουν ακόμη και παιδιά, πολλοί κάτοικοι αντιδρούν στην νέα καμπάνια του σουηδικού οίκου μόδας.

new1


Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», οι τσάντες Musubi του οίκου «Acne Studios», κοστίζουν έως και 1.600 δολάρια και διαφημίζονται πάνω σε γυμνά οπίσθια - λευκών και μαύρων μοντέλων.

Τα μοντέλα είναι σκυμμένα και οι τσάντες κοσμούν την γυμνή οπίσθια πλευρά τους. Στην καμπάνια συμμετέχουν άνδρες χορευτές και η φωτογράφος που ανάλαβε την διαφήμιση είναι η Τάλια Τσέτριτ από τη Νέα Υόρκη.

Μία από τις διαφημίσεις δείχνει δύο άντρες να αγκαλιάζονται με τον έναν να κρατά μια τσάντα για να καλύψει την ευαίσθητη περιοχή του άλλου. Σε μία άλλη διαφήμιση, ένας άνδρας καλύπτει το πρόσωπό του με μία τσάντα Μusibi και με μία άλλη την ευαίσθητη περιοχή του.

Το μόνο κοινό που έχουν όλες οι διαφημίσεις είναι ότι δεν φαίνονται τα πρόσωπα των μοντέλων.

Κλείσιμο
new3


Οι διαφημίσεις πάντως έχουν γίνει αντικείμενο έντονης συζήτησης με τους Αμερικανούς να διερωτώνται αν είναι καλλιτεχνικές ή απλά απρεπείς και απαίσιες.

Μερικοί μάλιστα έχασαν την ψυχραιμία τους και με σπρέι έγραψαν πάνω στις αφίσες «αυτές οι διαφημίσεις είναι αηδιαστικές», ενώ άλλοι πάλι κατέφυγαν στα social media για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Ορισμένοι χρήστες υποστήριξαν ότι οι αφίσες με τις διαφημίσεις έχουν τοιχοκολληθεί κοντά στο ιδιωτικό σχολείο «Nord Anglia», όπου φοιτούν παιδιά ηλικίας 2 έως 14 ετών και βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Second Avenue.

new2


«Το βρίσκω εξαιρετικά ακατάλληλο να βάζουν τις διαφημίσεις αυτές δίπλα σε ένα σχολείο. Τα παιδιά δεν χρειάζεται να το βλέπουν αυτό ειδικά όταν μπαίνουν σε ένα μέρος που υποτίθεται ότι αποκτούν μόρφωση», δήλωσε η 23χρονη Νίκολ Κάρλιν που περνούσε από το σχολείο την Παρασκευή.

Ένας κάτοικος της περιοχής «East Village» στο Μανχάταν λέει χαρακτηριστικά: «Έχω περάσει από εδώ πολλές φορές και είναι απογοητευτικό γιατί αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσέχουν οι άνθρωποι όταν περπατούν. Απλώς βάλτε μια αφίσα για τις τσάντες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να διαφημίσετε».

Ωστόσο μία 30χρονη κοινωνική λειτουργός και κάτοικος του East Village, με το όνομα «Mισέλ» έσπευσε να να υποστηρίζει την καμπάνια του σουηδικού οίκου μόδας: «Μου αρέσει, ειλικρινά. Είναι κάτι μοναδικό. Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πράγματα να πούμε γι' αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι ειλικρινά έξυπνο να τραβήξεις την προσοχή έτσι. Όποιος τράβηξε τις φωτογραφίες ήξερε τι έκανε».

Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης