Νέο σκάνδαλο για τον Μπόρις Τζόνσον: Προσπαθούσε να διορίσει γυναίκα στο δημόσιο για να έχει ερωτική σχέση μαζί της

Νέο σκάνδαλο για τον Μπόρις Τζόνσον: Προσπαθούσε να διορίσει γυναίκα στο δημόσιο για να έχει ερωτική σχέση μαζί της

Το ηχητικό ντοκούμεντο δίνει στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα The Times - Τα παραδέχεται όλα ο Βρετανός πρωθυπουργός

paraitisi_boris_xr
Για κατάχρηση εξουσίας κατηγορείται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζονσον. Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα, The Times, όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου επιχειρούσε να διορίσει νεαρή γυναίκα στο δημαρχείο ώστε να αναπτύξει μαζί της ερωτικό δεσμό.

Σε ηχητικό ντοκούμεντο που δίνεται στη δημοσιότητα, η γυναίκα τον προσέγγισε το 2017 ζητώντας του εξηγήσεις για όσα έγιναν το 2008. Ο Τζόνσον, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκούμεντο δεν αρνείται τα όσα του προσάπτει η νεαρή γυναίκα. Η ιστορία αυτή προστίθεται στον απόηχο κι άλλων παρόμοιων καταγγελιών που βαραίνουν την βρετανική κυβέρνηση, αλλά και τον Μπόρις Τζόνσον προσωπικά.

Την εποχή εκείνη ο Μπόρις Τζόνσον ήταν παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Η νεαρή γυναίκα είχε μόλις μετακομίσει στο Λονδίνο και εργαζόταν ως εθελόντρια στους Συντηρητικούς. Τον διορισμό της μπλόκαρε ο Κιτ Μαλθχάους, λέγοντας στη νεαρή γυναίκα ότι τον προβληματίζει η στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα της και στον Μπόρις Τζονσον. Στο ηχητικό που δίνεται στην δημοσιότητα ο ίδιος τα παραδέχεται όλα στη νεαρή γυναίκα, η οποία πλέον είναι μητέρα και διατηρεί την ανωνυμία της.


Το ηχητικό ντοκουμέντο:


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης