«Ξέφυγε» Τούρκος αναλυτής στο CNN Turk: Να καταλάβουμε μερικά νησιά για να συνετιστούν Ελλάδα και ΗΠΑ
Απίστευτες θεωρίες του Χακάν Μπαϊράκτσι για εισβολή σε ελληνικά νησιά, παρουσία του διευθυντή της εφημερίδας Hurriyet Αχμέτ Χακάν που δεν αντέδρασε στους παραλογισμούς που ακούστηκαν
Απίστευτο. Τούρκος πολιτικός αναλυτής μιλάει ευθέως για στρατιωτική εισβολή σε ελληνικά νησιάσε μεγάλο τηλεοπτικό δικτυο, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία, είναι η ανάλυση του Χακάν Μπαϊράκτσι, σε ενημερωτική εκπομπή του CNN Turk για τα ελληνοτουρκικά, ο οποίος -μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας- πρότεινε να καταλάβει η Τουρκία «μερικά ελληνικά νησιά» προκειμένου «να καταρρεύσει η πολιτική της Ελλάδας και των ΗΠΑ» όπως δήλωσε.
«Δεν έχουν υπολογίσει κάτι. Η Τουρκία για να αντιμετωπίσει αυτή το ρεζιλίκι, μπορεί να κάνει μια επιχείρηση εδώ, να ρίξει μια σφαλιάρα, να κάνει απόβαση σε δυο νησιά εδώ και να πει πως “εγώ δεν είμαι επιθετική χώρα”, τότε να ρεζιλευτεί η ελληνική εξωτερική πολιτική θα καταρρεύσει και η πολιτική των ΗΠΑ. Επιπλέον στην εσωτερική πολιτική θα πει πως “δεν επιτέθηκα στην Ελλάδα απλά της έδωσα μήνυμα πως αν συνεχίσεις την επιθετική πολιτική εγώ θα κάνω αυτά”» δήλωσε προκλητικά ο Μπαϊράκτσι, παρουσιάζοντας με το χέρι του στον χάρτη, τα ελληνικά νησιά.
Οι δημοσιογράφοι που έλαβαν επίσης μέρος στη συζήτηση, όπως ο διευθυντής της εφημερίδας Hurriyet Αχμέτ Χακάν, όχι μόνο δεν αντέδρασαν στους παραλογισμούς του Μπαϊρακτσί, αλλά ουσιαστικά σιγόνταραν την ακραία ρητορική του αναλυτή που είναι ταυτόσημη με αυτή της κυβέρνησης Ερντογάν.
Ο διευθυντής της Hurriyet μάλιστα, δήλωσε ενοχλημένος για την αμερικανική παρουσία στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την χώρα μας «νέα πολιτεία των ΗΠΑ».
Δήλωσε συγκεκριμένα ο Χακάν: «Μήπως η Ελλάδα γίνεται η πολιτεία των ΗΠΑ; Γιατί το λέμε αυτό; Διότι φαίνεται πως υπάρχει σχέδιο των ΗΠΑ που εκτελείται μέσω της Ελλάδας. Υπάρχουν σχεδόν 10 βάσεις και ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ‘’ποιον θέλουν να απειλήσουν με τόσες βάσεις που χτίζουν’’.».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.