Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα επέκρινε σήμερα τις εκκλήσεις του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν περί «μη ταπείνωσης» της Ρωσίας, κρίνοντας ότι αυτή η θέση θα μπορούσε «μόνο να ταπεινώσει τη Γαλλία».
«Οι εκκλήσεις για αποφυγή ταπείνωσης της Ρωσίας μπορούν μόνο να ταπεινώσουν τη Γαλλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Επειδή η Ρωσία αυτοταπεινώνεται. Καλύτερα να επικεντρωθούμε στο πώς να βάλουμε τη Ρωσία στη θέση της. Αυτό θα φέρει ειρήνη και θα σώσει ζωές», ανέφερε ο Κουλέμπα σε ανάρτησή του στο twitter.
Ο Γάλλος πρόεδρος επανέλαβε πως «δεν πρέπει να ταπεινώσουμε τη Ρωσία» - μια τοποθέτηση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Ανατολική Ευρώπη - «ώστε τη μέρα που θα σταματήσουν οι μάχες, να μπορέσουμε να βρούμε μια διέξοδο μέσω της διπλωματίας».
Ο Γάλλος πρόεδρος είναι ένας από τους λίγους ηγέτες της Δύσης που προσπαθεί να διατηρήσει ένα διάλογο με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμρι Πούτιν.
Πιεσμένος να πάει στην Ουκρανία, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους, που ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως τις 30 Ιουνίου, απάντησε χθες Παρασκευή: «Σήμερα, δεν αποκλείω τίποτα».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.