Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο: Καταρρίψαμε ρωσικό μαχητικό Su-35 πάνω από την περιοχή της Χερσώνας

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο: Καταρρίψαμε ρωσικό μαχητικό Su-35 πάνω από την περιοχή της Χερσώνας

«Μαχητικό τύπου MiG-29 της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας κατέρριψε ρωσικό μαχητικό Su-35 πάνω από την περιοχή της Χερσώνας, το οποίο καταδίωκε ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας

su35
Η διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ότι ουκρανικό μαχητικό τύπου MiG-29 κατέρριψε ρωσικό μαχητικό Su-35 πάνω από την περιοχή της Χερσώνας

«Σήμερα, 27 Μαΐου, περίπου στις 14:00 μαχητικό τύπου MiG-29 της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας κατέρριψε ρωσικό μαχητικό Su-35 πάνω από την περιοχή της Χερσώνας, το οποίο καταδίωκε ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, που αναρτήθηκε στο Facebook.

Βίντεο με ισχυρές εκρήξεις από βαριά «μη πυρηνικά όπλα» έδωσε στη δημοσιότητα το Κίεβο

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαήλο Ποντολιάκ, ισχυρίζεται ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί εναντίον της Ουκρανίας τα «πιο βαριά μη πυρηνικά όπλα» και καλεί τις χώρες εταίρους να δώσουν στο Κίεβο πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών.

Ο Ποντολιάκ ανάρτησε στο Twitter βίντεο (@Podolyak_M), στο οποίο φαίνονται ισχυρές εκρήξεις, με την επισήμανση ότι σ' αυτά τα πλάνα έχει καταγραφεί το αποτέλεσμα του συστήματος φλογοβόλου Solntsepec. «Μερικοί εταίροι, σκέφτονται να μας δώσουν τα απαραίτητα όπλα, φοβούμενοι την κλιμάκωση. Την κλιμάκωση;!.

Η Ρωσία ήδη χρησιμοποιεί τα πιο βαριά μη πυρηνικά όπλα εναντίον των Ουκρανών, που καίνε ζωντανούς τους ανθρώπους. Ίσως, είναι ώρα να δοθεί απάντηση στους υπανθρώπους και να δώσουν στην Ουκρανία πολλαπλούς εκτοξευτές;» έγραψε ο Μιχαήλο Ποντολιάκ.
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική – Συνελήφθησαν 8 άτομα

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα ο Στηβ Μιλάτος

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης