ΗΠΑ: Στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη οι ηγέτες Σουηδίας και Φινλανδίας, τα λένε με Μπάιντεν για την ένταξη
Ανακοίνωση από την αμερικανική προεδρία μετά την υπογραφή της αίτησης ένταξης από τη Σουηδία και την έγκριση του φινλανδικού κοινοβουλίου στην υποβολή αιτήματος ένταξης στο ΝΑΤΟ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα φιλοξενήσει τους ηγέτες της Σουηδίας και της Φινλανδίας στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη για να συζητήσουν τις αιτήσεις τους στο ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Μπάιντεν, η Σουηδή πρωθυπουργός Μαγκνταλένα Άντερσον και ο Φινλανδός πρόεδρος Σάουλι Νιινίστο θα συζητήσουν επίσης «την ευρωπαϊκή ασφάλεια, καθώς και την ενίσχυση των στενών συνεργασιών μας σε μια σειρά από παγκόσμια ζητήματα και την υποστήριξη για την Ουκρανία», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.
Η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας ήρθε λίγο μετά την υπογραφή της Σουηδής υπουργού Εξωτερικών Αν Λίντε του αιτήματος ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, και την έγκριση του φινλανδικού Κοινοβουλίου για υποβολή αιτήματος ένταξης της χώρας στη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.