Μιλγουόκι: Ξέφυγε η κατάσταση κοντά στο «Fiserv Forum», κι άλλο περιστατικό πυροβολισμών με 17 τραυματίες

Μιλγουόκι: Ξέφυγε η κατάσταση κοντά στο «Fiserv Forum», κι άλλο περιστατικό πυροβολισμών με 17 τραυματίες

Μετά το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων ακολούθησε ένα νέο, εκτεταμένο περιστατικό στην ίδια περιοχή - Στους 17 οι τραυματίες, ενώ έγιναν και 10 συλλήψεις

milwaukee-pyrovolismoi-17-arthro
Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία του Μιλγουόκι τις τελευταίες ώρες, με δύο ξεχωριστά περιστατικά στο κέντρο της πόλης να έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο «Fiserv Forum» για να παρακολουθήσουν από κοντά -αλλά και από τις γιγαντοοθόνες στον περιβάλλοντα χώρο- την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του να πάρουν την πρόκριση στα τελικά της περιφέρειας.

Ενώ απέμεναν ελάχιστα δευτερόλεπτα για να τελειώσει ο αγώνας κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, αρκετοί από αυτούς που δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήριο και βρίσκονταν έξω από το γήπεδο άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη όταν σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν 3-4 πυροβολισμοί. Τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων και μία 16χρονη, τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν τέθηκε σε κίνδυνο, με την Αστυνομία να προχωράει παράλληλα στη σύλληψη ενός άνδρα.

Η περιοχή γέμισε αμέσως με αστυνομικές δυνάμεις και το συμβάν φάνηκε να τελειώνει εκεί, ωστόσο περίπου δύο ώρες αργότερα η κατάσταση ξέφυγε ελάχιστα τετράγωνα μακριά, όταν αδιευκρίνιστος αριθμός ατόμων ήρθε σε νέα συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό άλλων 17 ανρθώπων, ηλικίας από 15 έως 49 ετών. Ευτυχώς δεν απειλήθηκε ούτε σε αυτήν την περίπτωση η ζωή κανενός εξ αυτών. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν εκ νέου με μεγάλη ταχύτητα και προχώρησαν στη σύλληψη 10 εμπλεκόμενων, ενώ περισυνέλεξαν και εννέα όπλα.



Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται, κάτι που δεν αποκλείεται δεδομένης της μικρής χιλιομετρικής απόστασης του σημείου Α από το σημείο Β. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ ζητάει από τους πολίτες να δώσουν την όποια χρήσιμη πληροφορία διαθέτουν μέσω δύο τηλεφωνικών γραμμών και μιας εφαρμογής. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πρώτοι πυροβολισμοί στον περιβάλλοντα χώρο του «Fiserv Forum»

Νωρίτερα, πανικόβλητοι έτρεχαν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς οι οπαδοί των Μιλγουόκι Μπακς, με άγνωστο να ανοίγει πυρ σε δρόμο δίπλα στη ζώνη οπαδών όπου ήταν χιλιάδες συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν -σχεδόν- από κοντά την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του να βρεθούν στους τελικούς της περιφέρειας με φόντο ακόμη μία παρουσία στα τελικά του ΝΒΑ.

Κλείσιμο
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο τραυματίες, ωστόσο από επίσημα χείλη πλέον αυτοί ανέρχονται στους τρεις, συμπεριλαμβανομένης μιας 16χρονης κοπέλας. Τόσο η ανήλικη όσο και οι άλλοι δύο (άνδρας - γυναίκα, ηλικίας 29 και 30 ετών) είναι καλά στην υγεία τους, με τους τραυματισμούς τους να μην απειλούν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων στον περιβάλλοντα χώρο του «Fiserv Forum» ακούστηκαν 3-4 πυροβολισμοί.






Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης