Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό κατηγόρησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν ότι ευθύνεται για «αυτά τα αποτρόπαια εγκκλήματα πολέμου» αφού επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα την πόλη Ιρπίν της Ουκρανίας, όπου το Κίεβο λέει ότι οι Ρώσοι σφαγίασαν αμάχους.
«Είναι σαφές ότι ο (πρόεδρος της Ρωσίας) Βλαντίμιρ Πούτιν ευθύνεται για αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου», είπε ο Τριντό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κίεβο. «Θα πρέπει να λογοδοτήσει», πρόσθεσε.
Ο Τριντό ανακοίνωσε ότι ο Καναδάς θα επιβάλει κυρώσεις σε 40 Ρώσους και σε πέντε οντότητες που, όπως είπε, είναι «συνένοχοι» στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Προανήγγειλε επίσης ότι η χώρα του θα άρει όλους τους εμπορικούς δασμούς στα εισαγόμενα ουκρανικά προϊόντα για το επόμενο έτος, ενώ ανακοίνωσε ότι ξανανοίγει και η πρεσβεία του Καναδά στο Κίεβο. Ειδήσεις σήμερα:
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.