Με τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Ρωσία στα ουκρανικά εδάφη να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και την Ουκρανία να προσπαθεί «με νύχια και με δόντια» να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θεωρείται «ο Ουίνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας».
Αυτό υποστήρξε ο 43ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους, ο οποίος μίλησε με τον πρόεδρο Ζελένσκι νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής μέσω βιντεοκλήσης.
«Είχα την τιμή να περάσω λίγα λεπτά μιλώντας με τον Πρόεδρο Ζελένσκι - τον Ουίνστον Τσόρτσιλ της εποχής μας - σήμερα το πρωί. Ευχαρίστησα τον πρόεδρο για την ηγεσία του, το παράδειγμά του και τη δέσμευσή του στην ελευθερία και χαιρέτησα το θάρρος του ουκρανικού λαού», έγραψε ο Μπους στο Instagram.
Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Ζελένσκι τον διαβεβαίωσε πως η Ουκρανία «δεν θα αμφιταλαντευτεί στον αγώνα της κατά της βαρβαρότητας και της τραμπούκικης συμπεριφοράς του Πούτιν».
«Οι Αμερικανοί εμπνέονται από το σθένος και την ανθεκτικότητά τους. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των Ουκρανών καθώς υπερασπίζονται την ελευθερία τους», κατέληξε ο Τζορτζ Μπους.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή