Μεγάλη Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που έβλεπε πορνό σε συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων

Μεγάλη Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που έβλεπε πορνό σε συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων

Ο Πάρις έκανε λόγο για «στιγμή τρέλας», για την οποία «δεν είμαι περήφανος»

BRITAIN
Ο βουλευτής των Συντηρητικών Νιλ Πάρις υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του μετά τις αποκαλύψεις ότι παρακολουθούσε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου εν ώρα συνεδρίασης της Βουλής των Κοινοτήτων. Ο Πάρις έκανε λόγο για «στιγμή τρέλας», για την οποία «δεν είμαι περήφανος», λίγη ώρα αφότου παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε πορνό δύο φορές στο κινητό του τηλέφωνο στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Μιλώντας στο BBC, σημείωσε ότι παραιτείται από βουλευτής. Όπως είπε, «άνοιξε» το εν λόγω πορνογραφικό υλικό κατά λάθος. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι «άνοιξε» υλικό και δεύτερη φορά, εσκεμμένα.

Νωρίτερα, ο Πάρις, βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τους Τόρις. Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε χθες ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. Σημειώνεται πως βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μια γυναίκα υπουργός ανέφερε σε δηλώσεις της πως είδε έναν άνδρα βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό καθώς αυτός καθόταν δίπλα της στην Βουλή των Κοινοτήτων. Παράλληλα πρόσθεσε πως  ο ίδιος βουλευτής έβλεπε πορνό κατά τη διάρκεια ακρόασης μιας επιτροπής.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times που δημοσιεύθηκε σήμερα, η σύζυγος του Πάρις είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, λέγοντας ότι είναι «ένας τρυφερός άνθρωπος». «Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό», δήλωσε η Σου Πάρις.

«Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καθόταν απλά να να βλέπει πορνό, ενώ άνθρωποι κοιτάζουν… Αυτές οι κυρίες πολύ δικαιολογημένα είναι θυμωμένες όπως θα ήμουν το ίδιο κι εγώ», συμπλήρωσε.



Ειδήσεις σήμερα

«Σε 202 δευτερόλεπτα το Λονδίνο δεν θα υπάρχει πια» - Πυρηνικές απειλές σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς με κατά τόπους λασποβροχές

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης