Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας δολοφονήθηκανμε μαχαιριές σε ένα σπίτι στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο έναν άνδρα ηλικίας περίπου 20 ετών.
Τα θύματα, που προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους, βρέθηκαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα σήμερα, αφού γείτονες ενημέρωσαν τις αρχές για «φασαρία» στο Σάουθγουοκ, μια συνοικία στα νότια του Τάμεση.
Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις ανθρώπους νεκρούς. Οι τρεις γυναίκες ήταν ηλικίας περίπου 60, 40 και 30 ετών και ο άνδρας γύρω στα 60. Ο Κόλιν Γουίνγκροουβ, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου, είπε ότι συνελήφθη επί τόπου ένας ύποπτος και ότι οι αρχές δεν αναζητούν άλλους υπόπτους για τις δολοφονίες.
Δεν έχει διευκρινιστεί τι σχέση είχαν τα θύματα και ο δράστης μεταξύ τους, ούτε ποιο ήταν το κίνητρο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV