Σύνδρομο Μινχάουζεν: Ιστορίες συζύγων που δεν είχαν καταλάβει ότι οι γυναίκες τους βασάνιζαν τα παιδιά τους

Σύνδρομο Μινχάουζεν: Ιστορίες συζύγων που δεν είχαν καταλάβει ότι οι γυναίκες τους βασάνιζαν τα παιδιά τους

O ρόλος του συζύγου στη δολοφονία των παιδιών. Τι είχε καταλάβει ο πατέρας ενώ η γυναίκα του σκότωνε τα παιδιά.

minxaouzen
Ιστορίες συζύγων που δεν είχαν καταλάβει ότι οι γυναίκες τους έπασχαν από το σύνδρομο Μινχάουζεν παρουσίασε σήμερα η εκπομπή «Live News». 

«Αρρώσταινε όταν έφευγα από το σπίτι»

Για τον Ροντ Μπλάσαρντ η Ντίντι ήταν η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει η φιλάσθενη κόρη του, Gypsy. Μόνο που δεν αναρωτήθηκε ποτέ πως ένα υγιέστατο κοριτσάκι βρέθηκε ξαφνικά να πάσχει από λευχαιμία, επιληψία και μυϊκή ατροφία που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Ήταν ένα υγιέστατο μωράκι. Την ονομάσαμε Τζίπσι Ρόουζ. Ήμουν ενθουσιασμένος αλλά και τρομοκρατημένος. Δεν θα πω ψέματα, ήμουν τρομοκρατημένος. Ήμουν μόλις 18 ετών και είχα ήδη ένα μωρό» είχε δηλώσει ο Ροντ Μπλάσαρντ.

Έγινε πατέρας στα 18 του. Τα σύννεφα στον γάμο δεν άργησαν να φανούν και μόλις ο Ροντ αποφάσισε να φύγει από το σπίτι τότε η μονάκριβη κόρη του άρχισε ξαφνικά να αρρωσταίνει.

«Όταν έγινε τριών μηνών, η Ντίντι μου είπε ότι άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις και άπνοια ύπνου» ανέφερε ο πατέρας.

Η σατανική Ντίντι είχε βρει τον τρόπο να τραβά την προσοχή του πρώην συζύγου της.

Κλείσιμο
«Η Ντίντι μου έλεγε πως η κόρη μας δεν θα ζήσει μέχρι τα 20 της» δήλωσε ο Ροντ.

Όπως αποδείχθηκε, η μικρή Τζίπσι δεν ήταν ποτέ άρρωστη. Ούτε καρκίνο, ούτε επιληψία ούτε καμία από τις ασθένειες που η ψυχικά άρρωστη μητέρα της είχε επινοήσει.




Διεκδίκησε την επιμέλεια του γιου του

«Είναι δύσκολο να γυρίσεις σπίτι και να πεις στον γιο σου ότι η μητέρα του θα μπει φυλακή. Αλλά η ασφάλεια του είναι πιο σημαντική» δηλώνει ο Ράιν Κρόουφορντ.

Ο Ράιαν Κρόουφορντ έχει μόλις αποδείξει ενώπιον του δικαστηρίου πως η πρώην σύζυγος του υπέβαλε τον 10χρονο γιο τους σε 13 αχρείαστα χειρουργεία προφασιζόμενη καρκίνο.

«Κανένας δεν με πίστευε μέχρι να είναι πολύ αργά. Πήγε να πεθάνει τρεις φορές από μολύνσεις μετά τα 13 χειρουργεία. Πέρασε πολλά και το μισώ που τα πέρασε όλα αυτά» λέει ο Ράιν.

Ο μικρούλης Κρίστοφερ πήγε στον γιατρό 323 φορές, έτρωγε από σωλήνα τροφοδοσίας, έπαιρνε φάρμακα για επιληψία ενώ η τύραννος μητέρα του ξύρισε μέχρι και τα μαλλιά του για να γίνει πιο πιστευτός ο καρκίνος, που ποτέ δεν είχε.

«Δεν είδα ποτέ αυτά τα προβλήματα. Κάθε φορά που βρισκόμασταν στα δικαστήρια, μου έλεγε ότι ο γιος μου θα πεθάνει την επόμενη μέρα» προσθέτει.

Η Μπόουεν Ράιτ καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης με τον μικρό Κρίστοφερ να μεγαλώνει υγιής και ασφαλής σε άλλη πολιτεία με τον πατέρα του.

Την περίμενε μέχρι να αποφυλακιστεί

«Ποτέ δεν έβλαψα την κόρη μου σωματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά ή φαρμακευτικά. Αγαπάω τη Τζένιφερ με όλη την καρδιά και την ψυχή μου» δήλωνε η Κάθλιν Μπους.

Η Κάθλιν Μπους δεν έπεισε το δικαστήριο που την έκρινε ένοχη για την κακοποίηση της 8χρονης κόρης της Τζένιφερ. Εκείνους που έπεισε όμως ήταν τον σύζυγο και τους δύο γιους της.

«Σίγουρα δεν θα έκανε τίποτα για να βλάψει την αδελφή μου. Θα πιστεύω τη μαμά μου μέχρι να πεθάνω» δήλωνε ο γιος της Κάθλιν.

Μέχρι τα 8 της, η μικρή Τζένιφερ είχε περάσει 640 ημέρες στο νοσοκομείο, είχε υποβληθεί σε 40 αχρείαστα χειρουργεία και όταν οδηγήθηκε σε ίδρυμα ανάδοχης προστασίας, το κοριτσάκι ως δια μαγείας γιατρεύτηκε από όλες τις επιληπτικές κρίσεις, το άσθμα και τις εντερικές διαταραχές.

Ο σύζυγος της όχι μόνο πίστεψε στην αθωότητα της αλλά κατηγόρησε τους δικαστές πως κατέστρεψαν τη ζωή τους, καταδικάζοντας την Κάθλιν σε φυλάκιση. Την περίμενε μέχρι να αποφυλακιστεί για να συνεχίσουν σαν μια χαρούμενη οικογένεια την ζωή τους με τον γιο τους, μακριά από την κακοποιημένη Τζένιφερ.





Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η κεταμίνη ανιχνεύθηκε και στα ούρα της Τζωρτζίνας

Μάτι: Εκδόθηκε το βούλευμα, ζητεί ανάκριση για κακούργημα σε βάρος πρώην στελεχών της Πυροσβεστικής

Κορωνοϊός: Άδεια έκτακτης ανάγκης από τον FDA στο πρώτο τεστ που ανιχνεύει τον ιό με την αναπνοή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης