Πυροβολισμοί σε ρωσικό χωριό κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία

Πυροβολισμοί σε ρωσικό χωριό κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία

«Πριν από μια ώρα, πυροβολισμοί ακούστηκαν στην μεθόριο κοντά στο χωριό Γκορντέγιεφκα» της περιοχής Κορενέφσκι δήλωσαν οι αρχές στην τελευταία τους ανακοίνωση στο κανάλι τους στο Telegram

075_arce-aftermat220411_nprMj
Πυροβολισμοί ακούστηκαν σήμερα κοντά σε ένα ρωσικό χωριό σε δυτική περιοχή που συνορεύει με την Ουκρανία, δήλωσαν οι ρωσικές τοπικές αρχές.

Δεν ήταν εντελώς σαφές τι συνέβη καθώς οι τοπικές αρχές της περιοχής του Κουρσκ έκαναν αντιφατικές δηλώσεις, ενώ διέγραψαν ανακοίνωση που είχαν δώσει νωρίτερα σύμφωνα με την οποία ένα σημείο ελέγχου δέχθηκε πυρά.

«Πριν από μια ώρα, πυροβολισμοί ακούστηκαν στην μεθόριο κοντά στο χωριό Γκορντέγιεφκα» της περιοχής Κορενέφσκι δήλωσαν οι αρχές στην τελευταία τους ανακοίνωση στο κανάλι τους στο Telegram, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι «δεν υπήρξαν θύματα ή καταστροφές στην δική μας πλευρά».

Οι αρχές σε τέσσερις περιοχές της Ρωσίας που συνορεύουν με την Ουκρανία όπως και οι αρχές της ελεγχόμενης από την Ρωσία Κριμαία ανακοίνωσαν προχθές, Δευτέρα, ότι αναβάθμισαν τα μέτρα ασφαλείας, επειδή όπως είπαν μπορεί να υπάρξουν «πιθανές προκλήσεις» από την ουκρανική πλευρά.

Η Μόσχα, η οποία έχει στείλει χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία που συμμετέχουν σε αυτό που αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», έχει κατηγορήσει την Ουκρανία ότι θέτει στο στόχαστρό τις μεθοριακές της περιοχές, μεταξύ των οποίων και αποθήκη καυσίμων στην πόλη Μπέλγκοροντ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη

Κορυδαλλός: Συνελήφθη στη Δυτική Αττική ο βιαστής της 17χρονης

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης