Επεισοδιακή συνέντευξη της Λεπέν - Έβγαλαν έξω σηκωτή διαδηλώτρια που την κατηγόρησε για φιλορωσικές απόψεις - Δείτε βίντεο

Επεισοδιακή συνέντευξη της Λεπέν - Έβγαλαν έξω σηκωτή διαδηλώτρια που την κατηγόρησε για φιλορωσικές απόψεις - Δείτε βίντεο

Η Λεπέν χαρακτήρισε την γυναίκα προβοκάτορα! Δείτε βίντεο με τις υπηρεσίες ασφαλείας αρχικά να την σηκώνουν στον αέρα και μετά να την σέρνουν εκτός της αίθουσας

25569013
Μπροστά σε μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων, ιδιαίτερα ξένων, η Μαρίν Λεπέν παρουσίασε σήμερα τις θέσεις της για την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας κάνοντας λόγο για «αποκατάσταση της επιρροής της γαλλικής διπλωματίας» και λέγοντας ότι η Γαλλία είναι κληρονόμος του Χριστιανισμού, του ανθρωπισμού και του Διαφωτισμού.

Από τη συνέντευξή της δεν έλειψαν τα απροόπτα καθώς λίγο πριν από τη λήξη της υπήρξε ένταση στην αίθουσα με μια γυναίκα που έφερε φωτογραφία του Πούτιν μέσα σε μια καρδιά. Η Λεπέν χαρακτήρισε την γυναίκα προβοκάτορα (!) και οι υπηρεσίες ασφαλείας την έσυραν κυριολεκτικά  εκτός της αίθουσας.

Δείτε το βίντεο


Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την διαμρτυρία της νεαρής γυναίκας η Λεπέν ισχυριζόταν ότι και η ίδια υπερασπίζεται την Ευρώπη και ότι δεν έχει φιλορωσικές απόψεις! 

Όπως είναι γνωστό,  η Λεπέν παραμένει αντίθετη στις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας, στο όνομα της προστασίας της αγοραστικής δύναμης των Γάλλων ενώ στα τέλη Μαρτίου, η υποψήφια του Εθνικού Συναγερμού είχε αρνηθεί να χαρακτηρίσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν «εγκληματία πολέμου» γιατί όπως είπε «δεν διαπραγματεύεσαι την ειρήνη προσβάλλοντας μια από τις δύο πλευρές».

Κλείσιμο
Δείτε φωτογραφίες από την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου με τους άνδρες ασφαλείας να σέρνουν έξω από την αίθουσα τη διαδηλώτρια και να εμποδίζουν τα τηλεοπτικά συνεργεία που έσπευσαν να βιντεοσκοπήσουν το επεισόδιο.
25569013
25569011
25569012


25569017
99999

Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης