Ο Έλον Μασκ άλλαξε γνώμη: Δεν θα μπει τελικά στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter

Ο Έλον Μασκ άλλαξε γνώμη: Δεν θα μπει τελικά στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter

Ο δισεκατομμυριούχος παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας και ότι το ΔΣ θα εξακολουθήσει να είναι ανοιχτό στις ιδέες του, δήλωσε ο CEO του Twitter

elon
O Έλον Μασκ δεν θα μπει τελικά στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter, ανακοίνωσε σήμερα ο CEO της πλατφόρμας Παράγκ Αγκραουάλ, επισημαίνοντας ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας και ότι το ΔΣ θα εξακολουθήσει να είναι ανοιχτό στις ιδέες του.

Δεδομένου ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι ο ιδρυτής της Tesla επρόκειτο να αναλάβει μία θέση στο ΔΣ του Twitter, ο Αγκραγουάλ εξήγησε ότι ο διορισμός του μεγιστάνα της τεχνολογίας επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ στις 9 Απριλίου, ωστόσο το ίδιο πρωί ο Μασκ ενημέρωσε ότι αποφάσισε να αρνηθεί τη θέση που του προτάθηκε.



«Το Συμβούλιο και εγώ κάναμε πολλές συζητήσεις για τη συμμετοχή του Έλον, και μιλήσαμε και απευθείας μαζί του. Ήμασταν ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία και είχαμε πλήρη επιγνωση των ρίσκων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο CEO του Twitter, εξηγώντας ότι ο διορισμός του Μασκ ως μέλος του συμβουλίου θεωρήθηκε ως η καλύτερη επιλογή, καθώς στα «καθήκοντά» του θα ήταν να ενεργεί πάντα προς όφελος της εταιρείας και των μετόχων.

Με αυτό το σκεπτικό, το συμβούλιο του πρότεινε μία θέση, υπενθυμίζει ο Αγκραουάλ. Την περασμένη Πέμπτη έγινε η σχετική ανακοίνωση από τον ίδιο, ωστόσο λίγα 24ωρα αργότερα ο Μασκ αποφάσισε ότι τελικά δεν θα δεχτεί τη θέση. «Θεωρώ ότι είναι για καλό. Πάντοτε ακούγαμε τις πολύτιμες συμβουλές των μετόχων μας είτε ήταν μέλη του συμβουλίου είτε όχι. Ο Έλον είναι ο μεγαλύτερός μέτοχός μας και θα παραμείνουμε ανοιχτοί στις ιδέες του».

Προτρέποντας τους εργαζόμενους της εταιρείας να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, ο Αγκραουάλ κατέληξε στην ανακοίνωσή του γράφοντας ότι, αν και θα υπάρξουν στο μέλλον περισπασμοί, οι στόχοι και οι προτεραιότητες του Twitter δεν έχουν αλλάξει. «Οι αποφάσεις που λαμβάνουμε και ο τρόπος που τις εκτελούμε είναι στα δικά μας χέρια, κανενός άλλου. Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στον θόρυβο και ας παραμείνουμε εστιασμένοι στη δουλειά μας και σε όσα χτίζουμε».




Ειδήσεις σήμερα

Τι λένε οι ειδικοί μετά την έξαρση των σεισμών στη Θήβα

Η Ρωσία σφυροκοπά το Χάρκοβο στο ανατολικό μέτωπο – «Θα πάρουμε και το Κίεβο», λέει ο Καντίροφ

Μήνυμα Μητσοτάκη κόντρα στην φοβικότητα προς το εσωτερικό της ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης