Ισραήλ: Πέντε τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Τελ Αβίβ

Ισραήλ: Πέντε τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Τελ Αβίβ

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό  Ντίζενγκοφ στο κέντρο του Τελ Αβίβ - Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία του πολυσύχναστου δρόμου, όπου υπάρχουν μπαρ και καφετέριες

068_AA_30032022_669205
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων σοβαρά, σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε απόψε στο Τελ Αβίβ, όπως μεταδίδει η ισραηλινή τηλεόραση.

«Υπάρχουν πέντε τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο Έλι Μπιν, διευθυντής του Ερυθρού Άστρου του Δαβίδ -- του αντίστοιχου «Ερυθρού Σταυρού» στο Ισραήλ -- για την επίθεση που σημειώθηκε στην οδό Ντίζενγκοφ στο κέντρο του Τελ Αβίβ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία του πολυσύχναστου δρόμου, όπου υπάρχουν μπαρ και καφετέριες.

Στις εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα του Ισραήλ φαίνεται μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει ασθενοφόρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους δράστες της επίθεσης, οι οποίοι φέρονται να είναι τουλάχιστον δύο, σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει η ισραηλινή τηλεόραση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη

Φωτιά στο Παπανικολάου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους δύο νεκρούς

«Καρφί» Μητσοτάκη στην επίτροπο Σίμσον για τα ενεργειακά: Μόνοι μας δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να βοηθήσετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης