Ισραήλ: Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς καταδίκασε την επίθεση στο προάστιο του Τελ Αβίβ

Ισραήλ: Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς καταδίκασε την επίθεση στο προάστιο του Τελ Αβίβ

Έξι νεκροί, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, είναι ο απολογισμός της χθεσινής επίθεσης ενόπλου σε προάστιο του Τελ Αβίβ - Ο δράστης ήταν Παλαιστίνιος από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Mahmoud_Abbas
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει την χθεσινή επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο πέντε ανθρώπων σε προάστιο του Τελ Αβίβ και αποδίδεται από τις ισραηλινές αρχές σε Παλαιστίνιο από τη Δυτική Όχθη.

«Η δολοφονία παλαιστινίων και ισραηλινών αμάχων απλώς επιδεινώνει περαιτέρω την κατάσταση, καθώς όλοι προσπαθούμε να επιτύχουμε σταθερότητα», ανέφερε ο Αμπάς σε δήλωση που μεταδόθηκε από το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.

Έξι νεκροί, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, είναι ο απολογισμός της χθεσινής επίθεσης ενόπλου σε προάστιο του Τελ Αβίβ. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ανθρώπους στο Μπνέι Μπρακ, ένα προάστιο στο οποίο διαμένουν κυρίως υπερορθόδοξοι Εβραίοι, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Σε ερασιτεχνικό βίντεο που μεταδόθηκε από την ισραηλινή τηλεόραση, διακρίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας, οπλισμένος με τυφέκιο, να περιπλανιέται σε έναν δρόμο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πυροβολούσε προς τα μπαλκόνια διαμερισμάτων και κατά περαστικών και διερχόμενων αυτοκινήτων.

Το “Ερυθρό Άστρο του Δαβίδ” -- ο αντίστοιχος “Ερυθρός Σταυρός” στο Ισραήλ -- επιβεβαίωσε πως ο ένοπλος σκότωσε πέντε ανθρώπους.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται αξιωματούχο των δυνάμεων ασφαλείας, ο δράστης ήταν Παλαιστίνιος από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.


Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση στα νέα κρούσματα κορωνοϊού πιέζει ξανά τα νοσοκομεία - Πόσο έχουν αυξηθεί τον Μάρτιο οι νέες νοσηλείες

«Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια», υποστηρίζει η «χαρτορίχτρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το διέψευσε άμεσα η ίδια

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης