Οι ένοπλες δυνάμεις του Καναδά σχεδιάζουν να αγοράσουν 88 μαχητικά αεροσκάφη F-35 της αμερικανικής εταιρίας Lockheed Martin, μια σύμβαση ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να ανανεώσουν τον γερασμένο στόλο τους, ανακοίνωσε η υπουργός Άμυνας Ανίτα Άναντ.
«Τα F-35 χρησιμοποιούνται από τους εταίρους μας στο ΝΑΤΟ σε όλον τον κόσμο. Αποδείχθηκε ότι είναι ένα προσαρμοσμένο και διαλειτουργικό αεροπλάνο, για αυτό περνάμε στη φάση της οριστικοποίησης» της παραγγελίας, είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η υπουργός, αναφερόμενη στη «νέα διεθνή πραγματικότητα» και τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους