Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ανέστειλε όλες τις δραστηριότητες στο εργοστάσιό της στη Μόσχα. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς οι Ουκρανοί ζήτησαν μποϊκοτάζ κατά της εταιρείας, κατηγορώντας τη Renault ότι «χορηγεί την πολεμική μηχανή της Ρωσίας».
Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, η Renault είχε δηλώσει ότι θα ξαναρχίσει την παραγωγή για τρεις μόνο ημέρες.
Σχετικά με τη συμμετοχή της στη μεγάλη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία AvtoVAZ, που ανήκει στη Renault, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι «αξιολογεί τις διαθέσιμες επιλογές, λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον περιβάλλον, ενώ ενεργεί υπεύθυνα απέναντι στους 45.000 υπαλλήλους της στη Ρωσία».
Η εταιρεία είπε ότι «ήδη εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα για να συμμορφωθεί με τις διεθνείς κυρώσεις».
Η επωνυμία Lada της AvtoVAZ αντιπροσώπευε σχεδόν το 21% της ρωσικής αγοράς το 2021, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου Renault.
Η Renault ανέφερε στη δήλωση ότι η αξία των ενοποιημένων άυλων περιουσιακών στοιχείων, εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και της υπεραξίας στη Ρωσία ανήλθε σε πάνω από 2,41 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2021.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»