Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο κατά Ευρωπαίων πολιτικών: «Αν φοβάστε τον Πούτιν, τουλάχιστον μην κάνετε προκλητικές δηλώσεις»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο κατά Ευρωπαίων πολιτικών: «Αν φοβάστε τον Πούτιν, τουλάχιστον μην κάνετε προκλητικές δηλώσεις»

Οργισμένη δήλωση του Ποντόλιακ με αφορμή δήλωση της Γερμανίας υπουργού Άμυνας για τη μη επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

podoliak
Με έντονο ύφος απάντησε σε δήλωση της Γερμανίδας υπουργού Άμυνας, σχετικά με τη μη παρέμβαση του ΝΑΤΟ στον πόλεμο της Ουκρανίας, ο άμεσος συνεργάτης του Ζελένσκι και επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας του Κιέβου, Μιχάιλο Ποντόλιακ.

Συγκεριμένα, η Κριστίν Λάμπρεχτ, μιλώντας στη Süddeutsche Zeitung, επανέλαβε τη θέση πως το ΝΑΤΟ δεν σκοπεύει να παρέμβει στη σύρραξη της Ουκρανίας, ενώ δεν θα προχωρήσει σε δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη χώρα.

Με τους βομβαρδισμούς ουκρανικών πόλεων να συνεχίζονται και τη ρίψη υπερηχητικών πυραύλων να μπαίνουν στο παιχνίδι από τους Ρώσους, ο Ποντόλιακ ξέσπασε μέσω Twitter, αναφέροντας: «Η Γερμανίδα υπουργός Λάμπρεχτ είπε ανοιχτά: "Το ΝΑΤΟ δεν θα παρέμβει στη σύγκρουση και δεν θα δημιουργήσει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία". Κάθε τέτοια δήλωση από Ευρωπαίους πολιτικούς ενθαρρύνει τις σφαγές των Ρώσων στην Ουκρανία. Αν δεν αναγνωρίζετε τον πόλεμο και φοβάστε τον Πούτιν, τουλάχιστον μην κάνετε προκλητικές δηλώσεις».




Ειδήσεις σήμερα:

«Γουίλιαμ και Κέιτ, είστε ανεπιθύμητοι στο χωριό μας» - Αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους - Δείτε βίντεο

Πώς σώθηκε η πιο διάσημη γάτα της Ουκρανίας με τους 1 εκατ. ακολούθους στο instagram από το βομβαρδισμένο Χάρκοβο

Ο Βασιλακόπουλος προειδοποιεί - «Τέταρτη δόση του εμβολίου για όλους, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης