Tι συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν;

Tι συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν;

Πρώην επικεφαλής της MI6 ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να πάσχει από Πάρκινσον και να επηρεάζεται η συμπεριφορά του

putin123
Μήπως αυτή η προκλητική επιθετικότητα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, οφείλεται στη λήψη φαρμάκων για να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας που το κρατάει κρυφ ; Κι ναι, τότε από τι πάσχει;

Για τον πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI6, σερ Ρίτσαρντ Ντέρλοβ, ο οποίος παρατήρησε τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του, κατέληξε στο ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα μπορούσε να έχει Πάρκινσον.

Η ασθένεια αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει συμπτώματα όπως «έλλειψη αυτοσυγκράτησης», κάτι που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό δεδομένου του αξιώματος που κατέχει, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express».

«Αυτό που είναι επίσης ανησυχητικό είναι οι εκτιμήσεις, και είναι εκτιμήσεις, ότι ίσως η συμπεριφορά του Πούτιν, ίσως ο ορθολογισμός του να προκαταλαμβάνεται ή να διακυβεύεται από ασθένεια. Η καλύτερη εξήγηση, ότι δεν ξέρουμε αν είναι σωστό ή όχι, είναι ότι μπορεί να έχει Πάρκινσον. Αυτό σίγουρα έχω ακούσει από αρκετούς νευρολόγους που λένε ότι η απώλεια της αυτοσυγκράτησης, η ψύχωση, είναι πολύ κοινά συμπτώματα της ασθένειας. Και μπορεί επίσης να παίρνει στεροειδή», πρόσθεσε ο σερ Ντέρλοβ.

«Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Ας υποθέσουμε ότι συμβαίνει αυτό, δεν ξέρουμε, κάποιος σε αυτή τη θέση που φαίνεται τόσο κυρίαρχος, έχει το δάχτυλό του στο πυρηνικό κουμπί, ναι είναι πολύ ανησυχητικό».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι λάμβανε στεροειδή που κάνουν τους ανθρώπους πιο επιθετικούς.

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Λόρδος Ντέιβιντ Όουεν, υποπτεύεται τη χρήση στεροειδών στην περίπτωση του Πούτιν λόγω αλλαγών στο σχήμα του προσώπου του , οι οποίες θα μπορούσαν να προκληθούν από φάρμακα που ενισχύουν τους μύες.

Όπως δήλωσε ο Λόρδος Όουεν στο ραδιόφωνο «Times Radio»:

«Κοιτάξτε το πρόσωπό του, δείτε πώς έχει αλλάξει, τώρα έχει ένα οβάλ πρόσωπο».

Κλείσιμο
Ο ίδιος τόνισε ότι επίσης ότι δεν πιστεύει ότι ο Ρώσος πρόδρος έχει υποβληθεί σε μπότοξ ή πλαστική επέμβαση, κάτι που πιστεύουν οι περισσότεροι.

«Είτε παίρνει αναβολικά στεροειδή ως bodybuilder– και είναι πολύ περήφανος για τους μύες του και τις «φέτες» κοιλιακούς του , είτε παίρνει κορτικοστεροειδή.Με αυτά όμως τα φάρμακα αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό», προσθέτει.

Ίσως γι΄αυτό προτιμά το τραπέζι- παγοδρόμιο όταν έχει καλεσμένους στο Κρεμλίνο. Κρατάει τις αποστάσεις για να είναι σίγουρος ότι δεν θα κολλήσει...τίποτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης